reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

DOROTAV powodzenia na podglądaniu &&&&&&&&&
czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego weekend tak szybko mija :wściekła/y::-(

KWIECIEŃ
7: dorotav - podglądanko
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja
8: _Infinity_ - 3 weryfikacja bety
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
reklama
Jo.M - normalnie dla Ciebie zwlekłam się z łóżka:) mam Jodid 100 - raz dziennie. Tylko ten mój jest na receptę. Nie wiem czy można kupić tak bez recepty... Musiałabyś popytać. Generalnie są podzielone opinie co do stosowania jodu przy Hashimoto ale ja nie mam w obrazie stwierdzonego więc lekarz kazał brać. Sama nie wiem czy to to pomogło ale 3 lata zawsze miałam powyżej normy i cały czas było gorzej. Teraz po raz pierwszy mam ok.

Maagdzik i Jo.M - a no męczę się męczę. Bokiem mi wychodzą wafle ryżowe z jabłkiem i bananem. Zjadłam też taki obiadek dziecięcy na polecenie lekarza i powiem Wam, że nie dziwię się, że dzieci tym plują:) Biorę do czwartku l4 bo nie jestem w stanie egzystować. Jeszcze oka nie otworzę rano i od razu mnie mdli. Wszystko zniosę tylko niech te jelita odpuszczą...

Dorotka - kciuki za podglądanie
Olusia - ja na jakimś innym forum czytalam że od lipca mają wejść niby te refundowane leki więc sama nie wiem czy to blef czy nie

dorotav - powodzenia na podglądanku:)
Juhasek - mam nadzieję, że do zabiegu jednak nie dojdzie i wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki ;-)

Ja dziś skończyłam przyjmować realnium, jak się cieszę:) Przynajmniej normalnie się czuję:) Z tym, że nachodzą mnie dziwne myśli, bo nie zauważam u siebie żadnych objawów, typu bólu piersi itd. Chyba jestem przewrażliwiona.

Cześć dziewczyny

Olusia - Nie nie obudziłaś mnie i dlatego dopiero rano przeczytałam Twoją wiadomość.

Zula
- Biudulko dziękuję Ci za info na temat jodu , sorki że musiałaś z łóżka wstawać. Pójdę do apteki i zapytam o jod może jakiś zwykły byłby bez recepty. Powiedz mi jeszcze Ty ten jod i selen cały czas bierzesz czy odstawiłaś po transferze? Mój dr w sumie powiedział że mogę selen łykać o jodzie chyba nic nie mówił albo zapomniałam że mówił:eek:.
Zula chciałam Ci powiedzieć że byłam w sobotę w Twoich rejonach tzn na giełdzie kwiatowej z teściami. Nakupiłam kwiatuszków i ozdób wielkanocnych jak wariatka:szok:. Byłam tam 1 raz bardzo mi się podobało bo ja uwielbiam takie targi.

Asita - Ja też nie mam pojęcia czemu weekand tak leci i co chwilę jest poniedziałek:rofl2:.

ona232 z moich statystyk wynika, że przy 5-dniowych zarodkach można już zobaczyć pęcherzyk w 16 dpt a przy 3-dniowych 1-2 dni później. Mam jeden wpis ale ciąży bliźniaczej 16 dpt 3-dniowych zarodków już widać 2 pęcherzyki.

reklama
Do góry