reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Juhasek – ja jednak wierzę, że na serduszko było po prostu za wcześnie. &&&&&&&

_Infinity_ - piękny przyrost bety, oby tak dalej.

Bziumelka - &&&& za Twoje piękne zarodki.

zula – życzę Ci, aby Twoje problemy jelitowe szybko odpuściły.

genna – co u Ciebie?? Na jakim etapie jesteś??

dorotav - &&&&&&&& za dzisiejszą wizytę, odezwij się po.

Asita – też mnie unerwia to, że weekend tak szybko mija :wściekła/y:

Jo.M. – ja mieszkam niedaleko giełdy, można powiedzieć, że rzut beretem. Z domku na giełdę mam tak gdzieś 5-7 min. spacerkiem.

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka no ja czuje sie ok, troszkę martwie sie tym moim badanie ale mam nadziję ze w środę uda sie zadać tego mojego wiercipiętę no i moze badania z krwi już bedą. A co do objawów to ja jakoś tak powolutku w II trymestr wchodzę i powiem Ci ze prawdą jest to co sie mówi że czujemy sie wtedy o wiele lepiej. Już nie chce mi sie spać nie jestem tak zmęczona jak do tej pory, brzuch mnie nie pobolewa (bolał mnie tylko w sobote, ale to od tego ze doktor przy badaniu prenatalnym mocno go uciskał zeby kropek sie poprzekrecał, no powiem ze troche to bolała a nawet mocno). A tak po za tym to mam wiecej energii i czuję sie normalnie jak bym w ciaży nie była. Piersi są duze ale przestały boleć i brzuszek mi sie lekko zaokrąglił i mam dzis taka tunikę ze normalnie wiać :szok:.

Cześć

ona- to co mozemy chyba gratulowac powoli? :)

Co do tych dawczyń i komórek to nie wierzę, że ktokolwiek robi to za darmo ) Nie ma szans dziewczyny....

U mnie nic nowego, siedze w domu i już dostaje na głowę ;/ Chcialabym wrócić do pracy ale chyba nic z tego nie będzie. Dziś byłam porobić wszystkie badania i czekam na wyniki teraz.

Asita - w kalendarzu jestem wpisana na 11 na wizyte ale ja wtedy wizyty nie mam :) Fakt, jakoś w tym tygodniu chce sie wybrac na USG ale jeszcze nie wiem kiedy wiec mozna mnie spokojnie wykreślić :)

Madzia, lenka - wszystko OK? Madzia ... II trymestr - marzenie :D

Esiek siedź grzecznie w domku i odpoczywaj, ty byś chciała do pracy iść a ja powolutku mam jej dosyć, ale pewnie po dwóch tyg. na zwolnieniu to mi sie zechce wrócić do roboty, chociaż nie ukrywam ze mam co i w domu robic remont łazienki mnie czeka :szok:, a tak jak pracuję to nie mam kiedy się tym zajać.

ESIEK micoś się kojarzy że chciałaś iść koło 11 bo do 16 tak dużo czasu:-) ale już Cie wykreslilam :-)
ja jeszcze 1,5h i do domku w końcu :-) a w piątek wizyta nie mogę się doczekać :-) tylko @ już by mogła przyjść

KWIECIEŃ
7: dorotav - podglądanko
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja
8: _Infinity_ - 3 weryfikacja bety
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
ona232 - to musi być wspaniałe uczucie, taki wynik betki :-) ! Brawo i niech pięknie przyrasta !
Dziewczyny, jutro o 11.20 mam wizytę decyzyjną, czy podejdę do crio w tym cyklu. Martwię się czy badania wyszły dobrze i czy będzie owulka i co powie doktorka. Mam nadzieję, że nie będę musiała czekać kolejnego miesiąca. Jak się uda to będę miała zajęte myśli i ręce:-) świętami to mniej się zestresuję czekaniem na wynik;-)

Asita - spoko, chyba faktycznie coś namieszałam. Jak tylko pójdę w tym tym tygodniu to na pewno dam znać kiedy.

Są już moje wyniki z dziś (poza wirusowymi) - jestem zdrowa jak ryba :) Morfologia OK, mocz OK, glukoza OK, TSH ok, antygen HBS ujemny :)

Esiek mówiłam, że leżenie i brak pracy daje na głowę, człowiek normalnie w deprechę wpada.

U mnie nie może być nigdy spokojnie :( ja już nie mam wodnych upławów, tylko LEJE się ze mnie woda jak z kranu.. Dzwoniłam do dr kazał mi się nie martwić i z samego rana przyjechać do niego na USG, ale jak mam się nie denerwować?! Pędzę do szpitala, trzymajcie kciuki..

reklama
Do góry