reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juhasek – ja jednak wierzę, że na serduszko było po prostu za wcześnie. &&&&&&&

_Infinity_ - piękny przyrost bety, oby tak dalej.

Bziumelka - &&&& za Twoje piękne zarodki.

zula – życzę Ci, aby Twoje problemy jelitowe szybko odpuściły.

genna – co u Ciebie?? Na jakim etapie jesteś??

dorotav - &&&&&&&& za dzisiejszą wizytę, odezwij się po.

Asita – też mnie unerwia to, że weekend tak szybko mija :wściekła/y:

Jo.M. – ja mieszkam niedaleko giełdy, można powiedzieć, że rzut beretem. Z domku na giełdę mam tak gdzieś 5-7 min. spacerkiem.

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka no ja czuje sie ok, troszkę martwie sie tym moim badanie ale mam nadziję ze w środę uda sie zadać tego mojego wiercipiętę no i moze badania z krwi już bedą. A co do objawów to ja jakoś tak powolutku w II trymestr wchodzę i powiem Ci ze prawdą jest to co sie mówi że czujemy sie wtedy o wiele lepiej. Już nie chce mi sie spać nie jestem tak zmęczona jak do tej pory, brzuch mnie nie pobolewa (bolał mnie tylko w sobote, ale to od tego ze doktor przy badaniu prenatalnym mocno go uciskał zeby kropek sie poprzekrecał, no powiem ze troche to bolała a nawet mocno). A tak po za tym to mam wiecej energii i czuję sie normalnie jak bym w ciaży nie była. Piersi są duze ale przestały boleć i brzuszek mi sie lekko zaokrąglił i mam dzis taka tunikę ze normalnie wiać :szok:.

Cześć

ona- to co mozemy chyba gratulowac powoli? :)

Co do tych dawczyń i komórek to nie wierzę, że ktokolwiek robi to za darmo ) Nie ma szans dziewczyny....

U mnie nic nowego, siedze w domu i już dostaje na głowę ;/ Chcialabym wrócić do pracy ale chyba nic z tego nie będzie. Dziś byłam porobić wszystkie badania i czekam na wyniki teraz.

Asita - w kalendarzu jestem wpisana na 11 na wizyte ale ja wtedy wizyty nie mam :) Fakt, jakoś w tym tygodniu chce sie wybrac na USG ale jeszcze nie wiem kiedy wiec mozna mnie spokojnie wykreślić :)

Madzia, lenka - wszystko OK? Madzia ... II trymestr - marzenie :D

Esiek siedź grzecznie w domku i odpoczywaj, ty byś chciała do pracy iść a ja powolutku mam jej dosyć, ale pewnie po dwóch tyg. na zwolnieniu to mi sie zechce wrócić do roboty, chociaż nie ukrywam ze mam co i w domu robic remont łazienki mnie czeka :szok:, a tak jak pracuję to nie mam kiedy się tym zajać.

ESIEK micoś się kojarzy że chciałaś iść koło 11 bo do 16 tak dużo czasu:-) ale już Cie wykreslilam :-)
ja jeszcze 1,5h i do domku w końcu :-) a w piątek wizyta nie mogę się doczekać :-) tylko @ już by mogła przyjść

KWIECIEŃ
7: dorotav - podglądanko
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja
8: _Infinity_ - 3 weryfikacja bety
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
ona232 - to musi być wspaniałe uczucie, taki wynik betki :-) ! Brawo i niech pięknie przyrasta !
Dziewczyny, jutro o 11.20 mam wizytę decyzyjną, czy podejdę do crio w tym cyklu. Martwię się czy badania wyszły dobrze i czy będzie owulka i co powie doktorka. Mam nadzieję, że nie będę musiała czekać kolejnego miesiąca. Jak się uda to będę miała zajęte myśli i ręce:-) świętami to mniej się zestresuję czekaniem na wynik;-)

Asita - spoko, chyba faktycznie coś namieszałam. Jak tylko pójdę w tym tym tygodniu to na pewno dam znać kiedy.

Są już moje wyniki z dziś (poza wirusowymi) - jestem zdrowa jak ryba :) Morfologia OK, mocz OK, glukoza OK, TSH ok, antygen HBS ujemny :)

Esiek mówiłam, że leżenie i brak pracy daje na głowę, człowiek normalnie w deprechę wpada.

U mnie nie może być nigdy spokojnie :( ja już nie mam wodnych upławów, tylko LEJE się ze mnie woda jak z kranu.. Dzwoniłam do dr kazał mi się nie martwić i z samego rana przyjechać do niego na USG, ale jak mam się nie denerwować?! Pędzę do szpitala, trzymajcie kciuki..

reklama
Do góry