reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Kinga_1 powodzenia na transferze!!!
Ja obdzwaniam apteki i faktycznie najtaniej wychodzi w Krakowie, ale nie mają Gonalu (450) tylko (900), a ja mam receptę na 450. Bytom faktycznie też wychodzi dobrze cenowo!

reklama
Kinga trzymam mocno kciuki. Łap fluidy ************************************************:-) wiesz już ile będziesz miała transferowanych zarodków?

lalka my to pewnie nie raz widziałyśmy się w klinice :-) jak Ci poszła poprzednia stymulacja? tzn ile miałaś komórek i zarodków?

Dziewczyny jest tu ktos z invimed Wrocław? zastanawiam sie na zmiane kliniki nate wlasnie?
powiedzcie cos wiecej jak tam wogole kolejki w klinikach innych?
co musze zrobic zeby sie przenies

siaga : pewnie się mijałyśmy hmmm. jeden zarodek miałam. Tak się zastanawiam i wydaje mi się że miałaś punkcje przedemną . Może się myle .....

Ostatnia edycja:
lalka punkcję miałam 21 października jak dobrze pamiętam. Miałam 3 komórki z czego 2 się zapłodniło i właśnie ten drugi zarodek jest ze mną. Jak widzę z sygnatury to miałaś punkcję 24 listopada a 3 dni później transfer mrozaka? jak to mrozaka? nie rozumiem :baffled: czy jesteś z programu rządowego?

reklama
Zuzia - dziękuję baaaardzo. Tak jak pisałam jeszcze mam trochę czasu więc spokojnie:)
Kinga - przeogromne kciukasy za transfer.
Fusun - co tam u Ciebie? Już pytałam martaczi czy wy w tej samej invikcie byłyście ale chyba nie co? :) nie pamiętam, żebyście pisały o tym flamexinie.

Do góry