reklama
Zadzwoniłam do lekarza kazal zrobic jeszcze jeden zastrzyk z jednego proszku i jednego plynu musze teraz czekac na m az mi przywiezie bo jestem w pracy :/ niech ten dzien sie juz skonczy. Mam dzis dola. Chociaz wieczorem podgladanko to moze beda jakies dobre wiadomosci 
hej dziewczyny . Zuzia u mnie ok tylko ostatnio zaczęło mi się kręcić w głowie i jestem bardzo osłabiona w piątek mam usg kontrolne i mam nadzieję , że nadal wszystko ok . Co do witamin na poprawę nasienia to ja przed tym podejściem dawałam mojemu M witaminę D3 , kwas foliowy 5 mg , koenzym Q10 , dhea , spirulinę i fertimen . nie wiem czy akurat to zadziałało ale wyniki się poprawiły i to bardzo bo ruchliwość z 0 % szybkiego poprawiła się na ok 20 % i drugi ruch też był dużo lepszy aż w sumie ok 50 % obu ruchów . brał ten zestaw ok 3 miesięcy . może komuś też pomoże
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Hej kobietki. Ja właśnie jadę do kliniki. O godz.12.40 mam transfer. Ile mam zarodków dowiem się na miejscu. Ciut się denerwuje. Jak na razie nic nie piję bo potem nie będę mogła wytrzymać jak mi się zabieg przesunie. Trzymajcie mocno kciuki :-)
Podziel się: