reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Już wszystko wiem. W brzusiu mam maluszka 4bl II klasa i 3bl III klasa i jeden jeszcze który czeka ale sądząc po rozwoju to na nie wiem co z nim będzie bo to 2bl III klasa. Jak się rozwinie to go zamrozimy. Mam się kontaktować w tej sprawie 21 jak będę wysyłać wyniki progesteronu. Testować mam 27 czyli 2 dni przed moimi urodzinami. No i zgodnie z zaleceniem lekarza mam zwolnienie do 28. No i to byłoby na tyle. Właśnie wracam do domku. Mam nadzieję że uda mi się być przed księdzem bo dzisiaj u mnie chodzi po kolędzie.

reklama
A możecie wyrazić swoje opinie o gyncentrum w katowicach i o parens w krakowie?i powiedzcie mi ile trwa przygotowanie się do zabiegu inv? nie mam pojęcia ile to trwa...

Jogo trzymam kciuki, żebyś już niedługo mogła wrócić do domku!!! kiedy masz kontrolne usg? objawów nie mam żadnych czasami cycki bolą i lędźwie :tak:
Zula Lawendowy leczyła się w invikcie ale nie była zadowolona i przeniosła się do invicty tak mi się wydaje a ja z kolei na odwrót byłam w invimedzie nie byłam zadowolona ponieważ nie było efektów potem z rządówki ruszyłam w invikcie i się za 2 razem udało:-) a Fusun Labo są też w invikcie :tak:
Lilia już zaciskam za dobre wyniki Twoję i M.:tak:
Kwiatuszek zapytaj Genny ona się przenosiła z invimedu do gamety całkiem niedawno na pewno Ci powie co i jak ;-)

Kola2 o parens przeczytaj na innych forach jest duzo opini ztego co ja czytalam to podobno sa nastawieni na zarabianie ake nigdy tam nie bylam. Jesli chodzi o przygotowanie do ifv to zalezy jakie badania bedziesz musiala miec bo kazda klinika wymaga czegi innego sam protokol ifv trwa nie dlugo przy krotkim pritokole to syymulacja ok 2 tyg pukcja i transfer. Przy dlugim przez mc zazywasz antyki i dopiero potem stymulacja. U nas wszystko sie wydluzylo bo czekalismy 6 tyg na wyniki genetyczne m potem mi wyszla jakas bakteria ktora musialam wyleczyc a listopadxie moj m mial zle wyniki wiec lekarz chcial go odtobine podkurowac witaminami i antyki zaczelam dopiero w grudniu wiec u nas cale przygotowanie trwalo prawie pol roku. Jesli nie szkoda Ci kase to mozesz zaczac powoli robic badania hormony, wit d 3 itp.

Kinga1, super, teraz trzymam kciuki za maluszki byście razem przeżyli najpiękniejsze 9 miesięcy, i by czas oczekiwania na betę szybciutko minął !!

Józwa, jutro Twój dzień, kciuki za pozytywną betę &&& jak się czujesz ??

zwariuję do piątku, wczoraj nic nie czułam, żadnego ćmienia w brzuchu, za to dzisiaj ciągle coś mnie zakłuje, za boli, liczę na to że to TYLKO jelita, a nie na okres ! Tym razem złe przeczucia odganiam jak najdalej od siebie, staram się myśleć pozytywnie, że się udało, że maluszek trzyma się mamusi rączkami i nóżkami ;-)

Witam nowe koleżanki :-)

PS. Menopur trzymałam w lodówce i przed rozmieszaniem i po również, dostałam nawet dla niego specjalne pudełko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry