reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do serialu dokumentalnego poszukujemy par, które od jakiegoś czasu bezskutecznie czasu starają się o dziecko. Jesteśmy obecnie w trakcie przygotowywania serialu dokumentalnego o leczeniu niepłodności. Celem tego projektu jest edukacyjne przedstawienie tematyki niepłodności, w tym in vitro.
Każda para, która zgodzi się na udział w dokumencie uzyska leczenie w klinice leczenia niepłodności, z procedurą in vitro włącznie. Zapraszamy do współpracy również pary, które biorą pod uwagę adopcję komórki lub zarodka.
Zgłoszenia proszę wysyłac na adres mailowy: m.twardowska@tvn.pl

majka201 – to chyba nie to samo. Mój M ma oddać nasienie do badania do 28 stycznia, a wynik będzie 2 lutego i to kosztuje 300 zł.

lilka-1986, Fusun – dziękuje Wam dziewczyny bardzo mnie pocieszyłyście i mojego M też. Ja nie za bardzo wiem po co on zlecił nam badanie tego nasienia. My mieliśmy IMSI i przecież ten rodzaj In vitro polega na tym, że plemnika widzi się pod dużym powiększeniem i przecież widać jaki on jest i wybiera się najlepszego. W takim razie podchodzimy dalej z nadzieją, że w końcu się uda.

kwiatuszek – w obecnej klinice musisz złożyć podanie o zmianę realizatora, poszukaj sobie takiego druku na necie, ale w obecnej klinice może dadzą Ci do wypisania.

Cześć dziewczyny:-)
Kurcze nie dałam rady wczoraj zagladnąć na forum, ale Wy tyle tych postów produkujecie że nie można za Wami nadążyć.

Esiek ja kupowałam w Magnolii tam jest najtanie w Szczcinie, sprawdzałam też inne.

mmm ja bym do tego podchodziła troszke lajtowo, to nie koniec stymulacji nalwyzej jak nie urosną odpowiednio to postymulujesz sie jeden dzień dłużej, bedzie dobrze.

Kinga 1 - mocno trzymamay kciuki za dwa maluszki, oby zostały z Tobą na kolejne 9 miesięcy.
Mnie po tym menopurze to też głowa boli, moze nie są to jakieś ogromne bóle, ale biorac pod uwage że mnie raczej nigdy głowa nie boli to jednak jakiś ból jest. Trudno jakoś przeżyję dzisiaj 4 zastrzyk a jutro wizyta i zobaczymy czy moje pecherzyki już urosły chociaż ociupinę. Dziewczyny czy można w czasie stymulacji latac na siłownie bo ja latam jak durna i tak sie dzisiaj zastanowiłam czy ja mogę. Ale jak pytałam dr. czy w czasie stymulacji mogę na narty jechać to powiedział ze nie ma problemu, ato też jak by nie patrzeć wysiłek wiec wyszłąm z załozenia ze na siłownie też mogę.

reklama
Do góry