reklama
24magda09
Fanka BB :)
Lilia no w końcu sie dodzwoniłam do laboratorium pani mówiła że jak sie nie spieszy to poczekac do pn i takie tam ze wynik dopiero w pn chciał mnie sławić bo akurat ona jutro ma dyżur no ale podpytywała mnie dlaczego mi sie tak spieszy wytłumaczyłam jej no i sie okazało ze da rade i jutro bedzie wynik;-);-)chciałabym szybko wiedziec bo tylko do pn mam L4 i nie wiem co dalej z praca a ze mam naprawde ciezka prace wolałabym siedziec w domku jakby sie udało.
24magda09
Oktavi dziekuje ci bardzo ale tak strasznie sie boje ze to moze byc nieprawda jutro postanowione jade na bete i koniec;-)badzmy dobrej mysli,chyba oszalałabym z szczescia;-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Dziewczynki
Ja znikam na czas jakis z forum. Jak cos to piszcie na priva
Trzymam za wszystkich kciuki
Ja znikam na czas jakis z forum. Jak cos to piszcie na priva
Trzymam za wszystkich kciuki
Same dobre wiadomości od kiedy do was dołączyłam. Mam nadzieje ze juz tak zostanie
Hoacynka no to czeka Cie podwójne szczęście:-) Gratuluje!!! Fajnie jakby była parka. Sorry ze spytam ale to Twoje pierwsze podejście??
Hoacynka no to czeka Cie podwójne szczęście:-) Gratuluje!!! Fajnie jakby była parka. Sorry ze spytam ale to Twoje pierwsze podejście??
GizaS widzę, że żle wspominasz Gamete Łódź. Ja też mam jakieś takie złe wrażenie o niej chociaż nigdy tam nie byłam. A podobno tak chwalą tych profesorów R. A jakie masz AMH, że masz takie problemy z komórkami??
Moje AMH zbadane rok temu w Gamecie pod koniec cyklu 0,4 teraz w lipcu zbadane w 2 dc 0,75 i dzięki temu udało się załapać do rządówki. Mam jeden jajnik, bo przez totalny idiotyzm lekarza - 4,5 roku temu straciłam lewy jajnik, został usunięty wraz z torbielą a nawet nie ma tego napisane na wypisie szpitalnym Mam 29 lat.
Martaczi ja nawet nie chcę nić mrozić byleby tylko mieć już serducho pod swoim serduchem i żeby szcześliwie urodzić
Hoacynka gratuluję dwóch maleństw
Fusun wiadomo że 7 to szczęśliwa liczba, oby embiolog miała złota rękę
reklama
szyszka87
GizaS dużo przeszłaś... Najbardziej mnie boli brak wiedzy pseudo lekarzy i ich zwyczajne partactwo,a przecież przyznanie się do niewiedzy i odesłanie do innego specjalisty jest nawiększą sztuką! ja po wielu latach "leczenia" trafilam dopiero do naprawdę dobrego lekarza,ktory polapal sie co jest ze mna nie tak.
Podziel się: