reklama
martaczi
Fanka BB :)
Fusun Ty to już pewnie masz odlot myślami jestem z Tobą!
GizaS ja też tak miałam przy pierwszych 3 stymulacjach, że nie miałam do mrożenia żadnego zarodka przy 3 stymulacji to już w ogóle czarna rozpacz na transferze bo miałam 18 komórek a z tego nic nie zostało 2 transferowali mi kiepskiej jakości zarodki w 3 dniu a teraz przy 4 próbie na 6 komórek 3 blastki chociaż znowu się nie udało to jakiś postęp jest. mam nadzieję że teraz się uda;-)
GizaS ja też tak miałam przy pierwszych 3 stymulacjach, że nie miałam do mrożenia żadnego zarodka przy 3 stymulacji to już w ogóle czarna rozpacz na transferze bo miałam 18 komórek a z tego nic nie zostało 2 transferowali mi kiepskiej jakości zarodki w 3 dniu a teraz przy 4 próbie na 6 komórek 3 blastki chociaż znowu się nie udało to jakiś postęp jest. mam nadzieję że teraz się uda;-)
martaczi
Bziumelka wchodzisz u góry na tym zielonym pasku w ustawienia potem wciskasz sygnaturę po lewej strone i wpisujesz ;-)
Jo.M.
bziumelka - ok . Tabletek anty jest jak się nie mylę 21 . Trzymam kciuki zatem za Twoje przygotowania.:-)
Żeby zrobić sygnaturę musisz wejść w ustawienia (na samej górze w zielonym pasku) a potem po lewej stronie będzie coś takiego "sygnatura" lub "twoja sygnatura" - wchodzisz w to i wpisujesz co chcesz ;-)
Żeby zrobić sygnaturę musisz wejść w ustawienia (na samej górze w zielonym pasku) a potem po lewej stronie będzie coś takiego "sygnatura" lub "twoja sygnatura" - wchodzisz w to i wpisujesz co chcesz ;-)
Lindi77
JO.M&Martaczi-dzięki za info Bziumelkowe....ja też skorzystałam i ustawiłam sygnaturkę.
Dziś zaczełam tablety Estrimax....4 listopada idę na USG...i będę czekała na datę CRIO:-)
Pewnie powtórzę się po raz NNNNNNN...tyyyyyyy ale nie mogę sobie przypomnieć czego jeszcze nie można przed transferem.
Teraz jak szłam to tylko niewyperfumowana i z pełnym pęcherzem...a coś jeszcze było....
Dziś zaczełam tablety Estrimax....4 listopada idę na USG...i będę czekała na datę CRIO:-)
Pewnie powtórzę się po raz NNNNNNN...tyyyyyyy ale nie mogę sobie przypomnieć czego jeszcze nie można przed transferem.
Teraz jak szłam to tylko niewyperfumowana i z pełnym pęcherzem...a coś jeszcze było....
Fusun
Fusun Ty to już pewnie masz odlot myślami jestem z Tobą!
O tej godzinie to ja już byłam po odlocie, całkowicie przytomna. Ostatecznie pobrali mi 7 komórek. Nic więcej nie wiem. Jutro ma ktoś zadzwonić i powiedzieć ile się zapłodniło. Następny telefon w poniedziałek. Jeżeli chociaż jeden zarodek dotrwa do 5 doby, to transfer w środę o 13. Trzymajcie kciuki za moje komórki i rękę embriologa, żeby nie wybrał plemników z fragmentacją, bo wtedy koniec marzeń...
Dobra dziewczynki. Jestem w domu we własnym łóżku i teraz zamierzam się wyspać :-) Do zobaczenia później
martaczi
Fusun - to super wieści, odpoczywaj Kobieto! czekamy na telefon
kasik36
Fusun "7" to szczęśliwa liczba a transfer "13-tego" przekornie na bank przyniesie szczęście :-) Teraz odpoczywaj a później opowiedz jak było bo mnie to baaaardzo interesuje od strony technicznej. Kto Ci robił punkcję, jak długo dochodziłaś do siebie, jak się czujesz itp.
reklama
szyszka87
dziewczyny zrobiłam powtórkową betę. Wynik: 2201 To mój 16dpt i wg obliczeń dziś zaczynam 5tc, czy ten przyrost nie jest za duży/mały?
ślę miliony pozytywnych fluidków!!!!!:*
hoacynka jak maluszek?
Nat jak betka?
fusun super! trzymam kciuki za zarodeczki, napewno wszystko będzie dobrze! a teraz się relaksuj kochana!
ślę miliony pozytywnych fluidków!!!!!:*
hoacynka jak maluszek?
Nat jak betka?
fusun super! trzymam kciuki za zarodeczki, napewno wszystko będzie dobrze! a teraz się relaksuj kochana!
Ostatnia edycja:
Podziel się: