reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szyszka, dzięki, że pytasz:)
Wróciłam właśnie z usg i....są dwa pęcherzyki :-D
Dziewczyny jestem w takim szoku, że nie umiem się ogarnąć. Z jednej strony jestem przeszczęśliwa, a z drugiej potwornie przerażona...

A co do bety to ja w 16 dpt miałam 1100, ale ja miałam dwudniowe zarodki.

Ostatnia edycja:
szyszka to suuuper masz ta betke:tak:ie wiem czy to jest za duzy przysrost bo jeszcze nie mam takiej wiedzy o tym:tak: no i musze sie wam wszystkim do czegoś przyznać miałam jechać na bete ale stchórzyłam ale za to koleżanka namówiła mnie na sikańca no i zrobiłam dopiero teraz...widzę drugą kreseczkę jest bardzo cieniutka ale jest, czy to może coś oznaczać???teraz to bede dopiero żyła w niepewności aż poniedziałku... przepraszam że złamałam zakaz ale to było silniejsze ode mnie:tak:

hoacynka - 2 pęcherzyki :szok: gratulacje. Moje marzenie :-)

24magda09 - normalnie baty Ci się należą. Powiem tak, były dziewczyny, które widziały cień cienia drugiej kreski i były w ciąży, ale było też na odwrót. Jak masz szanse to leć jutro na betę.

hoacynka gratulacje! czeka Cię podwójne szczęście,a kiedy masz usg serduszkowe?

24magda09 znam ten ból, ja się powstrzymałam od sikańca dzięki opierniczowi od dziewczyn, ale to czekanie jest straszne! na pocieszenie Ci powiem, ze po wyniku znow trzeba czekac na usg i znow jest stres... życzę Ci wysokiej bety i łez szczęścia!:-)

reklama
Do góry