reklama
Szyszka, dzięki, że pytasz
Wróciłam właśnie z usg i....są dwa pęcherzyki
Dziewczyny jestem w takim szoku, że nie umiem się ogarnąć. Z jednej strony jestem przeszczęśliwa, a z drugiej potwornie przerażona...
A co do bety to ja w 16 dpt miałam 1100, ale ja miałam dwudniowe zarodki.
Wróciłam właśnie z usg i....są dwa pęcherzyki
Dziewczyny jestem w takim szoku, że nie umiem się ogarnąć. Z jednej strony jestem przeszczęśliwa, a z drugiej potwornie przerażona...
A co do bety to ja w 16 dpt miałam 1100, ale ja miałam dwudniowe zarodki.
Ostatnia edycja:
24magda09
Fanka BB :)
szyszka to suuuper masz ta betkeie wiem czy to jest za duzy przysrost bo jeszcze nie mam takiej wiedzy o tym no i musze sie wam wszystkim do czegoś przyznać miałam jechać na bete ale stchórzyłam ale za to koleżanka namówiła mnie na sikańca no i zrobiłam dopiero teraz...widzę drugą kreseczkę jest bardzo cieniutka ale jest, czy to może coś oznaczać???teraz to bede dopiero żyła w niepewności aż poniedziałku... przepraszam że złamałam zakaz ale to było silniejsze ode mnie
hoacynka - 2 pęcherzyki gratulacje. Moje marzenie :-)
24magda09 - normalnie baty Ci się należą. Powiem tak, były dziewczyny, które widziały cień cienia drugiej kreski i były w ciąży, ale było też na odwrót. Jak masz szanse to leć jutro na betę.
24magda09 - normalnie baty Ci się należą. Powiem tak, były dziewczyny, które widziały cień cienia drugiej kreski i były w ciąży, ale było też na odwrót. Jak masz szanse to leć jutro na betę.
szyszka87
hoacynka gratulacje! czeka Cię podwójne szczęście,a kiedy masz usg serduszkowe?
24magda09 znam ten ból, ja się powstrzymałam od sikańca dzięki opierniczowi od dziewczyn, ale to czekanie jest straszne! na pocieszenie Ci powiem, ze po wyniku znow trzeba czekac na usg i znow jest stres... życzę Ci wysokiej bety i łez szczęścia!:-)
24magda09 znam ten ból, ja się powstrzymałam od sikańca dzięki opierniczowi od dziewczyn, ale to czekanie jest straszne! na pocieszenie Ci powiem, ze po wyniku znow trzeba czekac na usg i znow jest stres... życzę Ci wysokiej bety i łez szczęścia!:-)
szyszka87
w takim razie ściskam kciuki za Twoje maluszki! Pochwaliłaś się już rodzince i znajomym ciążą?
24magda09
Lilia dupsko sama sobie spiorę za to że zrobiłam sikańcanie chce sie nakrecac zrobiłabym bete jutro ale nie wiem kiedy bedzie wynik bo jesli dopiero w pn.to poczekam do pn.i zrobię na spokojnie:-)
reklama
24magda09
hoacynka gratulacje!!!! pewnie promieniujesz ze szczescia:-) oby nadal wszystko było dobrze życze ci z całego serducha.
Podziel się: