reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szczerze Lolitko, to bardzo szanuje twoje podejście do odżywiania, ale z tego co piszesz (jak ograniczyłaś jadłospis, jestem prawie pewna, że masz niedobory B1, wapnia, żelaza, E, PP i omeg), masz dobre intencje, ale nieświadomie sobie szkodzisz. Żeby być tego pewna musiałabym przeanalizować Twój jadłospis.

Oktavi wiem, że to post do Lolitki, ale ja staram się odżywiać zdrowo. wiem jednak że nie bardzo sobie radzę ze zbilansowaniem diety. czy mogłabyś polecić jakąś pozycję książkową z której mogłabym czerpać wiedzę? chciałabym mieć coś pod ręką żeby móc w każdej chwili spojrzeć.

reklama
PAŹDZIERNIK:

18: zula - wizyta u immunologa
18: szyszka87 - 9 dpt wysoka beta
18: Octavi - wizyta - ustalanie dalszego planu działania

19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Octavi - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Czekam na relacje :-)

PAŹDZIERNIK:

18: zula - wizyta u immunologa
18: szyszka87 - 9 dpt wysoka beta
18: Octavi - wizyta - ustalanie dalszego planu działania

19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
23: 24magda09 - wysoki progesteron!
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
28: 24magda09 - wysoka beta!
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

24magda09 - czym większy progesteron tym większa szansa na ciąże :tak:

MagdaM to trochę skomplikowana wiedza. Jak chcesz się zorientować ile wartości odżywczych jest w danym produkcie- TABELE WARTOŚCI ODZYWCZYCH, fajna jest też JEDZENIE, KTÓRE LECZY B. Jakimowicz-Klein, 101 PRODUKTÓW DLA ZDROWIA I ŻYCIA D. Grotto.

Zula - Gyncentrum to moja 3 klinika , póki co mam różne odczucia na jej temat. W sumie chyba mają dobrego embriologa bo np z 8 komórek maiłam 8 ładnych zarodków i póki co odmrażanie też zawsze idzie gładko. Wkurzało mnie tylko to że wizyty raz z tym raz z tym lekarzem więc się zbuntowałam i jak chcą mnie teraz do innego wcisnąć to ja zawsze jestem na nie. Mówię że mają mnie do niego wpisać i koniec. No to może i z łaską ale wpisują , może też mają mnie dość ale nic mnie to nie obchodzi :-) //////////////////// sham - nie stresuj się weekandem , idź sobie na jesienny spacer , kup jakieś kolorowe gazetki , może jakiś dobry film no i zleci. A jeszcze nie zapominaj że my tu jesteśmy i zawsze któraś z nas dotrzyma Ci towarzystwa:-) /////////// Oktavi - dzięki za adres , karteczkę wyślę na pewno

oktavi - nie wiem czy jestes nadal zainteresowana kupnem Q10 ale szukalam w sieci i jest an ebay do kupienia bardzo tani Q10. za 300 kapsulek 200mg Q10 placisz lacznie z wysylka ok 150pln.... jesli bedziesz kupowac jeszcze to daj znac - dam ci linka. bo takiego taniego jeszcze nie widzialam

Szyszka &&& za wysoką betę:-) o której masz wynik?
Kwiatuszek dla pewności możesz powtórzyć badanie :tak:
Zuzia rozmrażanie to znowu dodatkowy stres :-( Boże ale byłoby rozczarowanie nie myślę o tym! fajnie jak ok 10 grudnia byś miała transfer :-) ja się martwię że już w tym roku nie dam rady nie wiadomo jak tam w klinikach dr będą mieli wolne w okresie świątecznym
bo z moich wyliczeń to tak 17 listopada będę kończyła 2 opk. anty potem okres za ok 4 dni czyli może na początku grudnia crio jak dobrze pójdzie chociaż nie wiem jakoś źle się czuję 2 tydzień biorę ovulastan mam plamienia bolą mnie jajniki jak na okres cycki też sama nie wiem co się dzieje a dziś jeszcze bierze mnie zapalenie pęcherza :wściekła/y:
Zula powodzenia!
Lilia oby Twój sen się spełnił :-D
Oktavi za udaną wizytę &&&
Sylwia pewnie cudowny widok :-D imię bardzo ładne :tak:
ja to bym chciała dziewczynkę Polę :-)
Leia jak tam u Ciebie jutro USG trzymam kciuki za Twoja kruszynkę :tak:

reklama
Do góry