reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
PAŹDZIERNIK:

18: zula - wizyta u immunologa
18: szyszka87 - 9 dpt wysoka beta
19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

zula - przede wszystkim zakładamy, że nam się udaje. Ja nawet nie wiem czy będę miała teraz transfer ze względu na moją torbiel :-) Ale dobra zakładamy, że podchodzimy i nam się udaje i zaciążamy na 9 m-cy (sama nie wierze w to co pisze :-)) To proponuje upić się przed podejściem, ale zważywszy na moje problemy jelitowe to alkohol jakoś średnio jest wskazany, żeby nie powiedzieć wcale :-D

Pracujemy nad serialem dokumentalnym dla telewizji TVN o tematyce niepłodności. Celem tego serialu jest edukacyjne przedstawienie tematyki in vitro.
W dokumencie pragniemy pokazać pary, które leczą się na niepłodność, ale także przypadki kobiet lub mężczyzn, którzy decydują się na oddanie komórek rozrodczych przed chemioterapią.
Nasz serial dokumentalny realizujemy wraz z kliniką zajmującą się leczeniem niepłodności.
Każda para, która zgodzi się na udział w dokumencie uzyska bezpłatne leczenie w klinice z in vitro włącznie.
Bardzo proszę wszystkie zainteresowane osoby o wysłanie maila na adres: m.twardowska@tvn.pl Na pewno odezwiemy się do wszystkich.

Zula tylko na jutro jedziesz do warszawy? bo w sb planuje pojechac? do kogo jedziesz do wawy? to dobry immunolog??i czemu az do warszawy??

szyszka Ty to masz cierpliwość, ja bym poleciała jak najszybciej
mam już urlop na poniedziałek i betę robię równo tydzień po transferze !! ewentualnie w sb jeśli nie wytrzymam i powtórze w pon.

moje bóle ustały, brzuch tylko delikatnie pobolewa -właściwie go nie czuje\
wróciłam do pracy więc dzien minał szybciutko, boję się tylko wekendu bo męża nie ma w wekend i ja sama jestem i czuje że zwariuje !!!

Ostatnia edycja:
Lilia nie dziękuję, żeby nie zapeszac:*
sham co ty- w ogóle nie jestem cierpliwa,ale tak się boję rozczarować, że dałam sobie jeszcze jeden dzien nadziei;)

czyli jutro coś musi wyjść? jeśli wynik będzie do d**y (tfu tfu) to już nie ma szans? ale mam stres. Na dodatek zjadłam dziś z nerwów chipsy i mam wyrzuty sumienia ze jeśli jest ze mną moja kruszyna to ją truję tym syfem.

szyszka ja zjadłam kilka cukierków :) chyba z 8 szt :)- co mi sie nie zdarza !! cuekierki jadam 3 razy do roku :)
Czy ty też w środku jesteś rozchwiana ?? od dzisiaj mam w sobie paraliżujący strach, i paniczny strach gdy pomysle ze bedzie wekend i wszystko będzie wolniej płyneło !!
myslę że beta już pwoinna Twoja wyjść tymbardziej że miałaś 5 dniowy zarodek podany, mi lekarz mówił że beta powinna wyjsć tydzien od transferu, a 9 dni po robi się 3 weryfikacje -ostatnią !!

aaa ale jesli potrzebujesz bete zrobić później to ja to rozumiem,
mnie przeraża ta ilośc leków które biore !!!

reklama
Do góry