reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny - nie uwierzycie! ale się wkurzyłam.

Dziś sobie uświadomiłam na jakim zadupiu mieszkam:/ czekałam od 7.30 w kolejce do laboratorium po czym jak weszłam do środka Pani mi oznajmiła,że nie wykonują tu takich badań, a jak coś na wynik trzeba czekać tydzień. Skierowano mnie do innego lab, pojechalam a tam wynik mogę mieć w poniedziałek! więc się wkurzyłam i wyszłam. Ale jestem zła:/

myślicie że mogę zrobić rano sikacza?

reklama
szyszka - sikance mozesz zrobic, ale jutro. choc to troche jest wczesnie i najlepiej jakbys ze 2 dni poczekala bo wynik moze byc niepewnyja tez mieszkam za zadupiu wiec wiem co czujesz. poszlam zrobic bete a oni ze wynik za 2 tygodnie ! pojechalam nastepnego dnia do innego miasta i zrobilam bo kto normalny by czekal 2 tygodnie na bete

Szyszka ja też mieszkam na zadupiu, rozumiem co czujesz, u mnie wynik na drugi dzień a w piątki to chyba na poniedziałek. Muszę też jeździć 30 km i tam mam wynik po 3-4 godzinach przez neta, nawet w sobotę. A w niedzielę to chodzę do szpitala, tam muszę odebrać osobiście ale jak się powie, że musimy wiedzieć dzisiaj czy mamy odstawiać leki to panie są tak miłe, że też każą przyjechać za 3 godziny po wynik. To są zawsze najdłuższe 3 godziny życia ;-):-D Sikaniec powinien jutro rano wyjść :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Szyszka, co miało być niedobrego, to już było, teraz ta dobra wiadomość :-D
Skoro Ty musisz poczekać, to ja wezmę na siebie rozpoczęcie dobrej passy: u mnie rekord życia- startuję jutro z zastrzykami i mam 9 pęcherzyków słownie dziewięć. W najśmielszych marzeniach sięgałam siedmiu, bo mam AMH 0,5 i potrafiłam startować z trzema. W środę 23 zobaczymy jak rosną. Lilia dopiszesz mnie?

Lolitka dawaj link. ;-)

Sylwia pewnie cudowny widok :-D imię bardzo ładne :tak:
ja to bym chciała dziewczynkę Polę :-)

Śliczne imię. U nas jak myśleliśmy nad imieniem dla dziewczynki to mąż chciał Natalkę albo Justynkę, a ja Klarę i nie mogliśmy dojść do konsensusu. Z chłopakiem szybko poszło, 5 min rozmowy i wypadło na Wiktora :-).

dzięki dziewczyny za wsparcie. Już oczywiście zdążylam się poryczeć, bo to czekanie mnie wykańcza psychicznie,dodatkowo cały czas sie boję, że za chwilę dostanę @ i chyba mam mega zrytą psychę bo się sama nakręcam/

Jutro rano spróbuje zrobić sikańca. W sumie sama nie wiem po co,bo z tego co się naczytałam, to czasem nie wychodzi a ciąża jest,a czasami (co wg mnie jest zajebiscie okrutne) wychodzi pozytywny a ciąży nie ma.

Mój mąż skwitował to: "za długie czekanko - dobre śniadanko!" i oby się nie mylił.

Oktavi gratuluje! napewno będą szybko rosły i dojrzewały. to masz juz zaplanowany termin punkcji?

Octavi - oczywiście, że Cię dopiszę, proszę bardzo :-)

PAŹDZIERNIK:

19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!

22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
23: 24magda09 - wysoki progesteron!
23: Octayi - podglądanie pęcherzyków
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
28: 24magda09 - wysoka beta!
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Leia - ogromne kciukasy za Twoją jutrzejszą wizytę. Po wizycie daj nam szybko znać co i jak.

sham - ogromnej bety Ci życzę :-)

szyszka - ja na Twoim miejscu nie robiłabym sikańca :no::no::no: Wyjdzie 1 kreska, będziesz miała doła, a to niekoniecznie musi być równoznaczne z rzeczywistością. Wyjdą 2 kreski to niekoniecznie będzie oznaczać ciąże. Beta to podstawa!! Przemyśl to jeszcze.

Ostatnia edycja:
reklama
Szyszka jeszcze nie mam terminu punkcji, dopiero juto zaczynam zastrzyki. Przewiduję po 28-ym października.
Z tym sikańcem to tak że zależy jak masz silna psychikę. Ja zrobiłam takego od 10, wyszła jedna krecha, rozryczałam się, zdenerwowałam, pojechałam na betę i wynik 15. Mam nauczkę, żeby nie robić. Kumpela to samo, 1 krecha, a beta chyba 36 i jej się udało.

Do góry