reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
witajcie dziewczynki jak tam u was czy dzis ma może kaca???:-):-)ja po wczorajszej wizycie wiem tyle ze w poniedziałek mam juz punkcje,pół nocy nie przespałam z wrażenia...no i od pn ide juz na L4 takze troszke poleżakuję:-)nie smucicie się kobitki na pewno się nam uda ...miłej soboty:-p

Hej dziewczyny.

Wczoraj byłam u doktorka na wizycie i widziałam piękny pęcherzyk i malutki zalążek. Powiedział, że coś się w nim tworzy. Jestem w 5 tygodniu i wielkość pęcherzyka odpowiada temu tygodniu. Teraz wizytę mam za 2 tygodnie i zobaczymy.:-)

A u mnie chyba klapa nic mnie nie boli i mam dołka muszę się wyplakac. Całą noc chodziłam siku myślałam że może to to ale nic dziś nawet piersi nie bolą. A dziś mam termin @ wysłałam emka do apteki po herbatę na zaparcia bo mnie czasem by pokusiło o test

kwiatuszeq kiedy testujesz?? nie doszukuj sie braku objawów!! marsz na spacer albo na zakupy :) żeby rozwiać złe myśli !!
u mnie zaczął się stres, co z zarodkiem- czy przetrwa i zarodek na 5 dobę słaby- ucisk w brzuchu już dzisiaj jest - z emocji
szyszka ja testuje prawdopodbnie już 19 tego ( nie wytrzymam dłuzej) - a jeśli nie to 22.10.2013 :)

reklama
Do góry