reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja bede robic w 5 dniu. lekarz powiedział że jeśli ma coś wyjść to w tym dniu wynik powinien być już dwu cyfrowy !!myślicie że to mądre??

Nie, nie madre. Tzn wynik juz oczywiscie moze byc ale mozesz miec poznego implanta i nie wyjdzie wtedy. Za bardzo niepewny jest taki wynik (przy blastce). Przy 3 dniowym tymbardziej

STARACZKO przykro mi, wiem co przeżywasz.

Lolitka dziękuję za informacje, są bardzo cenne. Porozmawiam o takim rozwiązaniu z moim dr, myślę, że to świetny pomysł, żeby sprawdzać, który cykl jest odpowiedni, ale nikt mi nie powiedział, że tak można. Dowiedziałam się id Ciebie.
Wdzięczna jestem. Cmok

Hej, Zrobiłam zlecone mi przez klinikę badania przed IVF. CMV Igg - wynik dodatki. Czy przez ten wynik nie będę mogła rozpocząć procedury IVF za 2 tygodnie? Tak bardzo na to czekałam...:(

Oktavi: nie tylko mozna ale trzeba.... Tyle ze w naszych fabrykach ivf malo kto sie w to bawi bo to dla nich strata kasy/czasu. A zwlaszcza przy malej rezerwie to naprawde dobre rozwiazanie.

hey dziewczyny

widzę że dużo nowych przybyło, więc witam serdecznie. Jak zawsze kibicuje wszystkim i przytulam Te, które opuściło szczęście na chwilkę...:sorry2:

Ja po wizycie u nowego doctorka, nawet pozytywnie wyszłam nastawiona, choćby dlatego że kwalifikujemy się na rządówkę, ale to oczywiście w przyszłym roku, po crio ostatniego blastka jaki mamy.

Także jeśli się nie uda, do końca tego roku, to startujemy od początku w przyszłym, ona, anna, może się spotkamy w końcu w Gamecie?
sham, widzę że mnie wyprzedzisz, bo ja zaraz po tobie będę mieć crio, w listopadzie, liczę że tym razem uśmiechnie się do nas słoneczko? musimy być dobrej myśli...

doktorek P, poczytał naszą historie, i jego zdanie po analizie było takie ''aż dziw bierze że Wam się nie udało, w dodatku z takimi zarodkami''... przeżywał że pierwsze 2 zarodki które nam podano były ''rewelacyjne''...
kuzwa, co za pech???

zdrowi ludzie i nie mogą zajść w ciąże??? masakra jakaś... :szok:

kochane, miłego wieczoru Wam życzę....:oo:

reklama
Do góry