reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka wszystkim zycze milego niedzielnego wieczorku...

Mnie dzisiaj migrenowy bol glowy dopadl a i dolegliwosci po hiperce cos pomalu ustepuja:-(

Kwiatuszqu - wiadomo ze za wczesnie nie ma co robic betki ale u mnie w klinice przy blastkach na bete wolaja juz w 9 dpt najpozniej w 10.

kwiatuszek powodzenia przy becie.

dziewczyny u mnie sie zaczelo. poprostu umieram z bolu od jakis 2 godzin. az robi mi sie slabo z bolu...a mimo ze to dopiero 2 godziny to juz by mi sie przydal pampers a nie podpaski:confused2:
ale ciesze sie ze pomecze sie i bede to miala za soba i juz w styczniu chce wrocic po moje kruszynki;-)
milego wieczorku.pozdrowionka

PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI

17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14dpt wysoka beta
30:genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Oktavi - powodzenia na jutrzejszej wizycie :tak: Czekam na relacje.

sham - powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

co do zostania mamą to ja nigdy tak nie miałam, że czułam że zrobię wszystko żeby nią zostać - w sensie takim, że zawsze chciałam adoptować i było mi wsio ryba czy będę biologiczną mamą czy nie i uważałam, że nie warto aż tak ryzykować zdrowiem i życiem skoro można dać miłość adoptowanemu dzieciaczkowi... ale ostatnio czuję się zaszczuta przez rodzinę męża bo koniecznie chcą mieć wnuka (kolejnego bo brat męża ma już dzieci) i zaczynam wpadać w jakiś dziwny stan. Bo z jedenj strony zaczynam się czuć gorsza, że nie mogę dać mojemu mężowi biologicznego dziecka (nigdy wcześniej tak się nie czułam) a z drugiej taka walka aż do grobowej deski nie idzie w parze z moim rosądkiem:( Mam początki schizofrenii:(

reklama
Cześć kobietki , nie miałam w weekand czasu poczytać co u Was ale dziś już nadrobiłam. W środę mam wizytę u lekarza i zobaczymy czy coś wymyśli na te moje porażki. /////// Staraczka - Bardzo mi przykro , że i Tobie się nie udało. Pozdrawiam , trzymaj się.////// kiki - Jak tam Twoje boleści? Zobaczysz teraz będzie już tylko lepiej. Pa

Do góry