reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka wszystkim zycze milego niedzielnego wieczorku...

Mnie dzisiaj migrenowy bol glowy dopadl a i dolegliwosci po hiperce cos pomalu ustepuja:-(

Kwiatuszqu - wiadomo ze za wczesnie nie ma co robic betki ale u mnie w klinice przy blastkach na bete wolaja juz w 9 dpt najpozniej w 10.

kwiatuszek powodzenia przy becie.

dziewczyny u mnie sie zaczelo. poprostu umieram z bolu od jakis 2 godzin. az robi mi sie slabo z bolu...a mimo ze to dopiero 2 godziny to juz by mi sie przydal pampers a nie podpaski:confused2:
ale ciesze sie ze pomecze sie i bede to miala za soba i juz w styczniu chce wrocic po moje kruszynki;-)
milego wieczorku.pozdrowionka

PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI

17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14dpt wysoka beta
30:genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Oktavi - powodzenia na jutrzejszej wizycie :tak: Czekam na relacje.

sham - powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

co do zostania mamą to ja nigdy tak nie miałam, że czułam że zrobię wszystko żeby nią zostać - w sensie takim, że zawsze chciałam adoptować i było mi wsio ryba czy będę biologiczną mamą czy nie i uważałam, że nie warto aż tak ryzykować zdrowiem i życiem skoro można dać miłość adoptowanemu dzieciaczkowi... ale ostatnio czuję się zaszczuta przez rodzinę męża bo koniecznie chcą mieć wnuka (kolejnego bo brat męża ma już dzieci) i zaczynam wpadać w jakiś dziwny stan. Bo z jedenj strony zaczynam się czuć gorsza, że nie mogę dać mojemu mężowi biologicznego dziecka (nigdy wcześniej tak się nie czułam) a z drugiej taka walka aż do grobowej deski nie idzie w parze z moim rosądkiem:( Mam początki schizofrenii:(

reklama
Cześć kobietki , nie miałam w weekand czasu poczytać co u Was ale dziś już nadrobiłam. W środę mam wizytę u lekarza i zobaczymy czy coś wymyśli na te moje porażki. /////// Staraczka - Bardzo mi przykro , że i Tobie się nie udało. Pozdrawiam , trzymaj się.////// kiki - Jak tam Twoje boleści? Zobaczysz teraz będzie już tylko lepiej. Pa

Do góry