reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
moje Kochane,

ja dziś piję Wasze zdrowie:-)
Kwiatuszek, Szyszka jestem myślami z Wami:tak: głowa do góry musi być dobrze:-) ja już 7dpt robiłam betę i już miałam stwierdzony brak ciąży(przy blastusiu)!
Staraczka trzymaj się przykro mi!:-(
Sham kiedy masz crio? już zaciskam za Was kciukaski Kochana:-D

cześć Kochane...

ale mnie wzięło... dziś dowiedziałam się, że w mojej rodzinie przyjdzie na świat kolejne dziecko... najpierw łzy i ból.. potem radość... bo będe matką chrzestną!!!! wiem, że będzie mnie to kosztować wiele wysiłku emocjonalnego ale naprawdę cieszę się:)
tak siedzę sobie i medytuję nad życiem i tym, co mnie spotyka... i myślę sobie - nie odpuszczę, muszę zostać mamą!!!!!! choć jestem otwarta na adopcję, wiem, że jeśli nie urodzę, to nie spełnię się i to uczucie zostanie ze mną do końca życia... nie mam większego pragnienia na świecie jak zostać mamą. dopóki starczy sił, będę walczyć całą sobą!

anastasia - serdecznie Ci gratuluję i witam w naszym gronie:)
Kwiatuszeq, szyszka - trzymam mocno kciuki za Was!
Staraczka - wiem, co przeżywasz... ale proszę nie poddawaj się i znajdź w sobie siłę do kolejnej walki!
Dagnes, Ona - do boju!!!!!!!!!!

ściskam Was mocno i pozdrawiam cieplutko!

Cześć dziewczęta :-)

Ann - mam tak jak Ty :-) Moim celem jest zostać matką i użyje wszelkich dostępnych środków, żeby nią zostać. Nasza droga jest kręta, ale trzeba ją przejść, żeby spełnić nasze marzenie :-) Trzeba być twardym nie miętkim, nie poddawać się i walczyć o swoje.

JEDNYM SŁOWEM, DZIEWCZYNY NIE PODDAJEMY SIĘ, WALCZYMY O SWOJE SZCZĘŚCIE
:-)

kwiatuszek - jeszcze chwilka cierpliwości. Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci powodzenia :tak: Będzie dobrze, musi być.

staraczka - przykro mi bardzo.

Z moim M wybraliśmy się dziś do znajomych, którzy mają śliczną córeczkę z którą miałem niezły ubaw i to właśnie ona dała mi sił do walki :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę słodkich snów.

Nie wiem co się dzieje, ale mój optymizm wraca :-D

za każdą z was będę trzymać kciuki, na pewno większość z nas marzy o tym, żeby w ciążę zajść, żeby cieszyć się tym pięknym czasem, a potem macierzyństwem. A chciałam was zapytać, czy któraś może przystępowała do programu refundacji in vitro? Podobno w Gdyni w Invimed nie ma kolejek. Któraś już się zgłaszała może?

Arabica, bardzo możliwe, że w Gdyński Invimedzie nie ma kolejek. Ale to logiczne, bo tam teraz nie ma u kogo podchodzić.
Zostało niby 3 lekarzy, ale żaden się do tego nie nadaje.

Arabica potwierdzam wypowiedz lawedowego snu, ja podchodzilam do ICSI w invimedzie, niestety nieudany sie, moj lekarz prowadzacy dr Piotr juz tam nie pracuje więc zmieniam klinike bo nie ma tam juz nikogo kto ma doświadczenie w tej procedurze, podobno kogoś maja zatrudnić, tzn juz maja kandydata ale ta osoba nie robiła nigdy IVF, więc pewnie dlatego nie ma kolejek bo nie ma u kogo robić :)

reklama
Do góry