reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
moje Kochane,

ja dziś piję Wasze zdrowie:-)
Kwiatuszek, Szyszka jestem myślami z Wami:tak: głowa do góry musi być dobrze:-) ja już 7dpt robiłam betę i już miałam stwierdzony brak ciąży(przy blastusiu)!
Staraczka trzymaj się przykro mi!:-(
Sham kiedy masz crio? już zaciskam za Was kciukaski Kochana:-D

cześć Kochane...

ale mnie wzięło... dziś dowiedziałam się, że w mojej rodzinie przyjdzie na świat kolejne dziecko... najpierw łzy i ból.. potem radość... bo będe matką chrzestną!!!! wiem, że będzie mnie to kosztować wiele wysiłku emocjonalnego ale naprawdę cieszę się:)
tak siedzę sobie i medytuję nad życiem i tym, co mnie spotyka... i myślę sobie - nie odpuszczę, muszę zostać mamą!!!!!! choć jestem otwarta na adopcję, wiem, że jeśli nie urodzę, to nie spełnię się i to uczucie zostanie ze mną do końca życia... nie mam większego pragnienia na świecie jak zostać mamą. dopóki starczy sił, będę walczyć całą sobą!

anastasia - serdecznie Ci gratuluję i witam w naszym gronie:)
Kwiatuszeq, szyszka - trzymam mocno kciuki za Was!
Staraczka - wiem, co przeżywasz... ale proszę nie poddawaj się i znajdź w sobie siłę do kolejnej walki!
Dagnes, Ona - do boju!!!!!!!!!!

ściskam Was mocno i pozdrawiam cieplutko!

Cześć dziewczęta :-)

Ann - mam tak jak Ty :-) Moim celem jest zostać matką i użyje wszelkich dostępnych środków, żeby nią zostać. Nasza droga jest kręta, ale trzeba ją przejść, żeby spełnić nasze marzenie :-) Trzeba być twardym nie miętkim, nie poddawać się i walczyć o swoje.

JEDNYM SŁOWEM, DZIEWCZYNY NIE PODDAJEMY SIĘ, WALCZYMY O SWOJE SZCZĘŚCIE
:-)

kwiatuszek - jeszcze chwilka cierpliwości. Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci powodzenia :tak: Będzie dobrze, musi być.

staraczka - przykro mi bardzo.

Z moim M wybraliśmy się dziś do znajomych, którzy mają śliczną córeczkę z którą miałem niezły ubaw i to właśnie ona dała mi sił do walki :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę słodkich snów.

Nie wiem co się dzieje, ale mój optymizm wraca :-D

za każdą z was będę trzymać kciuki, na pewno większość z nas marzy o tym, żeby w ciążę zajść, żeby cieszyć się tym pięknym czasem, a potem macierzyństwem. A chciałam was zapytać, czy któraś może przystępowała do programu refundacji in vitro? Podobno w Gdyni w Invimed nie ma kolejek. Któraś już się zgłaszała może?

Arabica, bardzo możliwe, że w Gdyński Invimedzie nie ma kolejek. Ale to logiczne, bo tam teraz nie ma u kogo podchodzić.
Zostało niby 3 lekarzy, ale żaden się do tego nie nadaje.

Arabica potwierdzam wypowiedz lawedowego snu, ja podchodzilam do ICSI w invimedzie, niestety nieudany sie, moj lekarz prowadzacy dr Piotr juz tam nie pracuje więc zmieniam klinike bo nie ma tam juz nikogo kto ma doświadczenie w tej procedurze, podobno kogoś maja zatrudnić, tzn juz maja kandydata ale ta osoba nie robiła nigdy IVF, więc pewnie dlatego nie ma kolejek bo nie ma u kogo robić :)

reklama
Do góry