reklama
L
Leia
Gość
Kiki- kurcze, tak trzymalam za ciebie kciuki. Bardzo mi przykro. nie boj sie. Poradzisz sobie. To nie takie straszne. Troche gorsza @.
Anastazja- gratuluje
Anastazja- gratuluje
kikifish87
Fanka BB :)
leia jakos sobie poukladalam w glowie. dzwonilam dzis nawet do kliniki bo z tych wczorajszych wrazen zapomnialam sie spytac po jakim czasie od odstawienia lekow powinnam dostac @? ale juz wiem ze do tygodnia powinna sie pokazac. troche sie boje o ile bedzie gorzej bo @ to ja mam prze okropne zazwyczaj na mocnych lekach przecibolowych typu ketonal czy bi profenid do tego termofor omdlenia i rzygaczka mnie meczy wiec troche sie boje ale jakos to przezyje a potem jakos wytrawc w oczekiwaniu do stycznia
Niepokorna
Ja rozmawiałam na ten temat z ciężarówkami przy moim pierwszym podejściu, kilka miesięcy temu. Nie pamiętam już dlaczego pisały, żeby nie brać classic, ale siedzi mi w głowie, że coś jest z nim nie tak.
Juz wiem o co chodzi z tym femibionem classic
Niepokorna
leia jakos sobie poukladalam w glowie. dzwonilam dzis nawet do kliniki bo z tych wczorajszych wrazen zapomnialam sie spytac po jakim czasie od odstawienia lekow powinnam dostac @? ale juz wiem ze do tygodnia powinna sie pokazac. troche sie boje o ile bedzie gorzej bo @ to ja mam prze okropne zazwyczaj na mocnych lekach przecibolowych typu ketonal czy bi profenid do tego termofor omdlenia i rzygaczka mnie meczy wiec troche sie boje ale jakos to przezyje a potem jakos wytrawc w oczekiwaniu do stycznia
Tule mocno...dasz rade...
Ja rozmawiałam na ten temat z ciężarówkami przy moim pierwszym podejściu, kilka miesięcy temu. Nie pamiętam już dlaczego pisały, żeby nie brać classic, ale siedzi mi w głowie, że coś jest z nim nie tak.
Hej dziewczyny pozwolę się wtrącić. Jeśli chodzi o FEMIBION to są jego różne rodzaje. Jeden jest dla planujących ciąże i do 12 tygodnia, drugi od 12 tygodnia do porodu, a trzeci dla karmiących piersią. Chodzi o to, że ten pierwszy ma małą ilość witaminy A, a ten drugi już znacznie większą jakieś 200% normy. Dlatego można go brać dopiero po 12 tygodniu, bo wcześniej duże dawki witaminy A mogą powodować poronienia.
Teraz nie dam sobie uciąć ręki, który ma ile, ale na opakowaniu jest napisane i trzeba dokładnie czytać. Mam nadzieje, że pomogłam. Pozdrawiam
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
zuzia - jak tak to teraz rozumiem. ja tez mialam 3 darmowe proby u siebie.... i powiem tyle - byla to najgorsze decyzja jaka podjelam i w jakiej tkwilam. kompletna strata czasu. mieli okropne laboratorium i obowiazkowy transfer w 2 dobie. nigdy ale to nigdy bym tego bledu nie powtorzyla. i masz racje - u nich nic powiedziec nie mozesz bo laske robia ze za darmo. co za podejscie....
24magda09
Witajcie kobitki jak dzis samopoczucie?? szyszka i kwiatuszek jak sie ogólnie czujecie? miewacie jakieś objawy już?? jak to u was jest??a jeśli chodzi o teściów :-)u mnie spoko nie mieszkam z nimi ale ogólnie są baaardzo wporządku
reklama
kwiatuszekq20
tesciowie to temat rzeka...
a u mnie bez zmian piersi bola troche moze w nocy wstaje wiecej do wc ale nie chce sie doszuliwac na siłe
a u mnie bez zmian piersi bola troche moze w nocy wstaje wiecej do wc ale nie chce sie doszuliwac na siłe
Podziel się: