reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mnie pobolewa brzuch jak na @ i mam nadzieję, że jest on związany raczej z zagnieżdżaniem aniżeli z @. Kwiatuszekq20 Ty też miałaś/masz takie bóle? Poza tym jestem bardzo poddenerwowana i płaczliwa, ale to raczej wynik leków :szok:

nie wiem jak Wy, ale zaraz po transferze nawet jak kichnęłam to miałam obawy czy nic nie naruszyłam. Takie dziwne uczucie po tym transferze, w końcu mój mały cud gnieździ się w moim brzuchu;)

teraz się oszczędzam i mam zmienne nastroje - raz sądzę, że będzie wszystko ok, a zaraz mnie napawa lęk i czuję, że się nie uda.

chciałam o coś zapytać, ale zapomniałam;) MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!:*

SZYSZKA 87 pociesze Cie..sama jestem po IVF udana 4 proba, o ciazy dowiedziałam się równe 2 tyg temu. Crio było na cyklu naturalnym i juz w 4 czy w 5 dpt zaczął boleć brzuch i piersi jak na okres. .w 3 dpt kilka razy zakrecilo mi się w głowie. Bylam bardzo rozdrazniona i placzliwa,plakalam na zawolanie i na każdej reklamie.. nie liczylam na sukces,byłam wrecz przekonana ze się nie udało. Kilka razy ból był tak silny ze myślałam ze dostalam @..chodzilam z zapasem tamponow w torebce..w okresie testowania mialam okropny bol plecow przy kości ogonowej..transferowane miałam dwa ostatnie blastki i udalo sie...takze trzymaj sie i pamietaj ze te bole nie musza byc tymi najgorszymi ;-)

PAŹDZIERNIK:

11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
30:genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

staraczka - trzymam kciuki za Twoją wysoką betę. Daj znać jak wysoka ona jest :-)

oktavi - a ty do do czego teraz podchodzisz bo widze i wizyte re IMSI i scratching? to juz zaczynasz wyciszanie, albo stymulke za kilka dni czy jak ?

dziewczyny ale cudownie zobaczyc takie wieści . ciesze sie ze udało wam sie i macie swoje kruszynki pod serduchem:-) napawa mnie to wielka nadzieja ze i nam sie uda:-D
Co do teściowych to ja mam fajna, o wszystkim wiedza wspieraja nas . Jak i rodzice tak i tescie pożyczali nam kaske na podejscia inf.
dziewczynki powiedzcie mi co brać tzn jakie tbl byscie poleciły przed nastepna próba. choc ja prawdopodobnie bede wracala po moje 2 ostatnie śnieżynki.

reklama
Do góry