reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

PAŹDZIERNIK:

11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14dpt wysoka beta
30:genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

staraczka trzymam kciuki! napisz jak znajdziesz chwilkę jak wynik! &&&&&

reklama
MARTACZI in vitro mialam w NOVUM. Pierwszy transfer sie nie powiodl, za to udalo sie pierwsze CRIO..niestety poronilam w 6 tyg. .kolejne CRIO klapa i czwarte ostatnie udane.Wczesniejsze CRIOtransfery mialam stymulowane progynowa (nie mieszkalam w Pl i latwiej mi bylo przyleciec w odpowiednim momencie) tym razem zaproponowalam lekarzom ze chciałabym spróbować na swoim cyklu..byłam w Pl i moglam monitorować cykl.udalo sie. W 12 dpt test byl pozytywny BetaHCG 1324.0 na usg widoczny jeden duzy pęcherzyk ciazowy i drugi mniejszy. Kolejne usg za tydzień i mam nadzieje ze usłyszę serduszko..pozdr.

Lilia sam nie wiem o co mi chodzi jakieś smutasy mam nie wiadomo z jakiego powodu i taki niepokój wewnętrzny:-( też tak macie czasami? jakieś takie przeczucie że się coś stanie?
Kiki podziwiam Cie Kochana trzymaj się ja po odstawieniu tabletek w przeciągu 4 dni dostaje zawsze okres i jest okropny, bolesny. trzymam kciuki żeby Tobie szybko przeminął!
Leia a Ty jakie masz plany?

oktavi - super. a ktore to twoje podejscie? moze bys se sygnaturke walnela coby unikac takich glupich pytan?:) robilas wczesniej juz scratching?

martaczi - ja też tak mam. Od zeszłej soboty byłam poddenerwowana, smutna, we wtorek poszłam na USG przed crio i okazało się, że mam torbiel. Nawet się nie cieszyłam na crio, to było bardzo podejrzane u mnie :baffled: No i wyszło szydło z worka...

reklama
martaczi - witaj w klubie, ja też się martwię moimi kochanymi, ostatnimi zarodkami. Co będzie jak się nie będa nadawać do podania, chyba się załamię :-( Musimy wierzyć, że się ładnie rozmrożą i będę nadawały się do podania.

Do góry