reklama
24magda09
Fanka BB :)
wiek sie nie liczy,niektórym sie udaje w wieku 20 niektórym 40 także na to nie ma rady:-)dziewczynki troche to smieszne ale jak mam wstawic swoja historie leczenia pod kazda wiadomoscia tak jak wy to robicie??? dzieki za odp.
24magda09
ooooo wstawiło się:-)
martaczi
lolitka muszę przyznać Kochana, że absolutnie mnie nie zaskoczyłaś!!!
mam ciocię która starała się o dzidzię przez wiele lat pojechała na pielgrzymkę została pobłogosławiona przez papieża i za jakiś czas jej się udało tylko że jest z 1961 roku a jej zdrowa córa ma teraz 3 lata
mam ciocię która starała się o dzidzię przez wiele lat pojechała na pielgrzymkę została pobłogosławiona przez papieża i za jakiś czas jej się udało tylko że jest z 1961 roku a jej zdrowa córa ma teraz 3 lata
szyszka87
dziewczyny spadłam dziś ze schodów:/ tzn pośliznęłam się, zachwiałam i na szczeście pacłam na tyłek, ale wstrząs był duży. myślicie że mogłam coś naruszyć? dziś mój 1 dpt, ale jestem złaaaaa. Mam nadzieję, że mojej kruszynce nic się nie stało i elegancko się zadamawia...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
martaczi - ja dopiero looknelam jeszcze raz na twoj poprzedni post i ty pytalas Labo a nie mnie)) hahahaha..... a ja odpowiedzialam na jej pytanie. ale gapa ze mnie
Niepokorna
dziewczyny spadłam dziś ze schodów:/ tzn pośliznęłam się, zachwiałam i na szczeście pacłam na tyłek, ale wstrząs był duży. myślicie że mogłam coś naruszyć? dziś mój 1 dpt, ale jestem złaaaaa. Mam nadzieję, że mojej kruszynce nic się nie stało i elegancko się zadamawia...
Szyszunia Ty uwazaj na siebie... a ja mysle ze jak kruszynka silna i zdrowa to nie powodu do niepokoju...
kwiatuszekq20
Martaczi jeszcze nie wiem kiedy betka ale w przyszłym tyg raczej
martaczi
lolitka to nic nawet Cie nie poprawiam czym więcej wiem tym lepiej! aczkolwiek sama jestem ciekawa czy mi coś zaproponuje, jednak wolałabym się przygotować do crio bo nigdy nie miałam nawet zarodka zamrożonego także to będzie dla mnie nowość
szyszka bidulo Ty jedna! ale zawsze tak jest jak chce się być bardziej ostrożny to wychodzi na opak
szyszka bidulo Ty jedna! ale zawsze tak jest jak chce się być bardziej ostrożny to wychodzi na opak
reklama
martaczi
kwiatuszekq ja nie wiem ale dłuży mi się strasznie do tej Twojej bety
kurde akurat 7dpt to sobota czyli musimy czekać do poniedziałkua jak się czujesz?
kurde akurat 7dpt to sobota czyli musimy czekać do poniedziałkua jak się czujesz?
Podziel się: