reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
wiek sie nie liczy,niektórym sie udaje w wieku 20 niektórym 40 także na to nie ma rady:-)dziewczynki troche to smieszne ale jak mam wstawic swoja historie leczenia pod kazda wiadomoscia tak jak wy to robicie??? dzieki za odp.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

lolitka muszę przyznać Kochana, że absolutnie mnie nie zaskoczyłaś!!!
:-D:-D:-D

mam ciocię która starała się o dzidzię przez wiele lat pojechała na pielgrzymkę została pobłogosławiona przez papieża i za jakiś czas jej się udało tylko że jest z 1961 roku a jej zdrowa córa ma teraz 3 lata:tak:

dziewczyny spadłam dziś ze schodów:/ tzn pośliznęłam się, zachwiałam i na szczeście pacłam na tyłek, ale wstrząs był duży. myślicie że mogłam coś naruszyć? dziś mój 1 dpt, ale jestem złaaaaa. Mam nadzieję, że mojej kruszynce nic się nie stało i elegancko się zadamawia...:crazy:

martaczi - ja dopiero looknelam jeszcze raz na twoj poprzedni post i ty pytalas Labo a nie mnie:))) hahahaha..... a ja odpowiedzialam na jej pytanie. ale gapa ze mnie

dziewczyny spadłam dziś ze schodów:/ tzn pośliznęłam się, zachwiałam i na szczeście pacłam na tyłek, ale wstrząs był duży. myślicie że mogłam coś naruszyć? dziś mój 1 dpt, ale jestem złaaaaa. Mam nadzieję, że mojej kruszynce nic się nie stało i elegancko się zadamawia...:crazy:

Szyszunia Ty uwazaj na siebie... a ja mysle ze jak kruszynka silna i zdrowa to nie powodu do niepokoju... :)

lolitka to nic nawet Cie nie poprawiam czym więcej wiem tym lepiej! aczkolwiek sama jestem ciekawa czy mi coś zaproponuje, jednak wolałabym się przygotować do crio bo nigdy nie miałam nawet zarodka zamrożonego także to będzie dla mnie nowość:tak:
szyszka bidulo Ty jedna! ale zawsze tak jest jak chce się być bardziej ostrożny to wychodzi na opak :wściekła/y:

reklama
Do góry