reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

PAŹDZIERNIK:

10: zula - wizyta u prof endokrynolog
11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
30:genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

zula - nie śmiałabym o Tobie zapomnieć :-) Czekam na relacje z wizyty. Powodzenia.

Okazuje się, że jestem najstarsza, załamka :-( Nie wiele starsza od zuli, ale jednak starsza :-( To jest tak jak się wychodzi za mąż w wieku 30 lat ;-)

reklama
Labo a Ty w Invikcie się leczysz? a co oni Ci po takiej porażce mądrego powiedzieli? ja pierdzielę jak patrzę na takie sygnatury jak Twoja to aż mnie dreszcze przechodzą:-(a jakie masz teraz plany?
Magda napisz w sygnaturce gdzie się leczysz itp.

martaczi - moja sygnatura jest piekna. mam synka:)
choc moglaby byc krotsza:( ja sie lecze w bialymstoku... a co mi powiedzili? nic - a co maja powiedziec? nie ich wina ze sie nie udaje.... natura zlosliwa jest i tyle i musze z nia walczyc. lekarzy sie nie ma co czepiac. plan bedzie ustalony ostatecznie w weekend. ale znajac siebie to podchodzimy po raz 8smy:) strach przed koncem drogi jest wiekszy niz strach przed choroba.... potwierdze w sobote...

Cześć dziewczyny :-)

Nie miałam wcześniej czasu zerknąć bo roboty dużo ale już nadrobiłam.

Jak tak wiekiem się chwalicie to też się pochwalę , mam 33 lata - chociaż chyba nie ma się czym chwalić;-).

Zula - to jesteśmy w tym samym wieku tylko , że ze stycznia jestem.

szyszka - ja po podaniu luteiny zawsze starałam się jakieś 20 min. poleżeć chyba że nie było to możliwe to przynajmniej siedzieć. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale w zasadzie grawitacja działa i chyba lepiej poleżeć.

Zuzia - Głowa do góry hiperka Ci przejdzie i wrócisz po dzieciaczki. Trzymam kciuki

Życzę kobietki miłego dnia:-):-):-)

reklama
Do góry