reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ufff znalazlam cytologie na cito we Wro :) tylko nie wiem czy wymazy tez beda na drugi dzien...
Dziewczyny a w ogole to musialyscie miec wymazy z szyjki macicy w kierunku chlamydii mycoplazmy i ureaplazmy??

ja tez miałam takie badania niepokorna tylko ja za nim przystapiłam do in vitro(zrobiłam je w lipcu) bo moj lekarz gin.mi je zlecił bo jesli wyjda wyniki pozytywne czyli musisz najpierw wyleczyc bakterie i wtedy mozesz podchodzic do in vitro mi akurat wszystkie wyszły negatywne czyli nie musiałam sie martwic.

nipokorna ja robiłam je u swojego gin.w gabinecie i czekałam 10dni bo wysyłali je własnie do wrocka ale patrze teraz na wyniki tam podany jest adres "REX COMPANY S.A" Wrocław ul.Robotnicza 32 to moze znajdz nr do nich i zadz.

zula a to badanie mlr za co odpowiada zarodki przy tym nie chca sie implantowac ??? przy NK tez nie chca sie implantowac ??? a zgodnosc tkankowa tez sie jakas robi??? tak pytam z ciekawosci i dzieki za wczesniejsza odpowiedz przepraszam ze cie tak mecze a u tego dr S tez bylas jaki on jest nie pamietam nazwiska do jakiego ide ale tak mi sie wydaje ze to on z Kr...

reklama
Do góry