reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
szyszka trzymam moooooooooooooooooocno kciuki:-):-)musi sie udac koniec tych złych wieści,dziś miałas transfer jak sie czułas bolało coś???tez bym juz chciała byc po tylko to czekanie...dziewczyny na nas wszystkie musi przyjsc pora,chciałam zapytac was po ile wogóle macie latek moze jest jakas moja rówieśniczka której sie udało(ja 27 juz posiadam:-))

yyy ja dopiero albo aż 28 jak kto woli :)

24magda - ja miałam podobna historie do Twojej, tez dopiero po kilku latach starań i zmian lekarzy trafiłam do normalnego który od razu wysłał mnie na hcg. I okazało sie ze mam obusronna niedroznosc. A wcześniej każdy mi wmawial ze to czynnik męski... Mąż miał faktycznie słabe wyniki, tez dwa lata go leczyli i ze średnim w sumie skutkiem. Od razu po hcg decyzja o inv i szybko rozpoczęliśmy cała procedurę. To było w marcu tego roku. Obecnie jestem w ósmym tygodniu:) więc głowa do gory:) ta metoda na prawdę dziala:)

reklama
Zadzwonili z kliniki.nastepna stymulke moge rozpocząć za trzy miesiące. Wiec startuje w styczniu:-) a teraz troche odetchne...

Skoro wszystkie chwalicie sie swoim wiekiem to ja tez- w kwietniu skoncze 30-stke:-) ale bedzie impreeezaa! :-D

Do góry