lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Jojejka: jak to sie wszystkim spieszy. Powoli, nic na sile, wszystko mlotkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIEWCZYNY TROCHĘ ZA WCZEŚNIE, ALE CO TAM LEPIEJ WCZEŚNIEJ NIŻ ZA PÓŹNO
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ WAM WYSOKICH BETEK I DWÓCH KRESEK NA SIKAŃCU (SIKAŃCE ROBIMY OCZYWIŚCIE PO POTWIERDZENIU BETY)
szyszka trzymam moooooooooooooooooocno kciuki:-):-)musi sie udac koniec tych złych wieści,dziś miałas transfer jak sie czułas bolało coś???tez bym juz chciała byc po tylko to czekanie...dziewczyny na nas wszystkie musi przyjsc pora,chciałam zapytac was po ile wogóle macie latek moze jest jakas moja rówieśniczka której sie udało(ja 27 juz posiadam:-))
niepokorna ja nie wiem jak tam jest ja byłam u swojego gin.on wysyłam tam moje wymazy ale ja czekałam nie całe 2 tygodnie a jak tam jest na miejscu to nie mam pojęcia..