kikifish87
Fanka BB :)
Ann jak sie u mnie wszystko dobrze potoczy to tez chce w styczniu startowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wszystkim podczytuje was caly czas ale ostatnio zadko sie udzielalam - z reszta pewnie juz malo kto mnie tu pamieta bo wiekszosc dziewczyn z ktorymi startowalam juz dawno na watku ciezarowek albo nawet zostaly juz mamami - ale kazda z tych co mnie nie znaja i tak przezywam jak sie nie uda i ciesze sie jesli ktoras zaskoczy. Ostatnio bardzo wiele byly smutnych nowin dziewczyny tule was mocno bo wiem co czujecie. Ja takze jestem po punkcji niestety po raz drugi sie zakonczyla odwolanym transferem bo znowu mam hiperke - czuje sie poprostu masakrycznie - zdycham w domu ale lekarza "maja wszystko pod kontrola" a tak ich prosilam ostrzegalam ze szybko reaguje ale oni swoje ze mam im zaufac. Pobrali mi 32 pecherzyki z tego 27 dojrzalych Szkoda tylko ze kolejny transfer przesuniety o 3 miechy - ja chyba nie mam juz sily...