reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny to ja tez zaczynam w styczniu :) bedzie nas tutaj wiecej:) heh jak to mowia w kupie sila wiec bedzie nam razniej:)
ANN a mowil cos o jakis witaminach?

Hej wszystkim podczytuje was caly czas ale ostatnio zadko sie udzielalam - z reszta pewnie juz malo kto mnie tu pamieta bo wiekszosc dziewczyn z ktorymi startowalam juz dawno na watku ciezarowek albo nawet zostaly juz mamami - ale kazda z tych co mnie nie znaja i tak przezywam jak sie nie uda i ciesze sie jesli ktoras zaskoczy. Ostatnio bardzo wiele byly smutnych nowin dziewczyny tule was mocno bo wiem co czujecie. Ja takze jestem po punkcji niestety po raz drugi sie zakonczyla odwolanym transferem bo znowu mam hiperke - czuje sie poprostu masakrycznie - zdycham w domu ale lekarza "maja wszystko pod kontrola" a tak ich prosilam ostrzegalam ze szybko reaguje ale oni swoje ze mam im zaufac. Pobrali mi 32 pecherzyki z tego 27 dojrzalych :szok: Szkoda tylko ze kolejny transfer przesuniety o 3 miechy - ja chyba nie mam juz sily...

Zuzia - bardzo mi przykro, że po raz drugi masz hiperke. Ilość pęcherzyków, które Ci pobrali jest powalająca. Ja ledwo miałam 6 i brzuch jak balon, wyglądałam jak w ciąży. Mogę sobie tylko wyobrazić jak wyglądał Twój brzuch. Trzymaj się.

ja zanim porobie te moje badania i obskocze kilku lekarzy po drodze to tez pewnie w styczniu startuje :)))) chyba ze cos po drodze wyjdzie nie tak az sie boje ale mam nadzieje ze tym razem jak wzielam wszystko w swoje rece to sie uda trzecie podejscie i musi wkoncu byc sukces :)))) widocznie tak musialo byc niestety choc czasem jak sobie przypomne to rycze w poduszke :((((((

zuzia no to troche tego naprodukowalas :))) tez kiedys mialam hiperke okropnosci, teraz chociaz tyle ze obeszlo sie bez niej

Hej wszystkim podczytuje was caly czas ale ostatnio zadko sie udzielalam - z reszta pewnie juz malo kto mnie tu pamieta bo wiekszosc dziewczyn z ktorymi startowalam juz dawno na watku ciezarowek albo nawet zostaly juz mamami - ale kazda z tych co mnie nie znaja i tak przezywam jak sie nie uda i ciesze sie jesli ktoras zaskoczy. Ostatnio bardzo wiele byly smutnych nowin dziewczyny tule was mocno bo wiem co czujecie. Ja takze jestem po punkcji niestety po raz drugi sie zakonczyla odwolanym transferem bo znowu mam hiperke - czuje sie poprostu masakrycznie - zdycham w domu ale lekarza "maja wszystko pod kontrola" a tak ich prosilam ostrzegalam ze szybko reaguje ale oni swoje ze mam im zaufac. Pobrali mi 32 pecherzyki z tego 27 dojrzalych :szok: Szkoda tylko ze kolejny transfer przesuniety o 3 miechy - ja chyba nie mam juz sily...

Witaj Zuzia miło poznać :) wow ale duuużo jajec ty to kurocha anie kurka nioska:) kurcze lekarzy trzeba pilnować jak nie wiem co wrrrr, mam nadzieje ze dużo dorodnych zarodeczków będziesz miała i śnieżynek :)

Zuzia, ja Ciebie pamiętam doskonale :-)
Współczuję Ci hiperki z całego ♥. Nie ma nic gorszego. Uważaj na siebie i przepędzaj ją szybko.
Z jednej strony, to smutne, że transfer został przesunięty, ale z drugiej strony, sama wiesz, że taki stan nie jest wskazany na transferowanie zarodków. Przez 3 miesiące zregenerujesz organizm i wszystko wróci do normy, a Ty spokojnie wrócisz po swoje Pingwinki. Trzymam mocno kciuki &&&&
I dawaj znać, co tam u Ciebie słychać.

reklama
dzien dobry dziewczyny

to ja widze ze w okolicy stycznia duzo nas bedzie....

ja sie ciagle waham nad klinika, nie podoba mi sie ze w Invmedzie nigdzie nie ma kadry wypisanej poza pania gin.... poza tym jak juz tak na sucho podchodze do tej wizyty to jakos tak troche mi brakowało.... przede wszytskim opcji pytan o ciąze i dzieci... zaczelo sie o pytania o obserwacje cyklu itp, ale gdybym sama nie wyszla z tym ze mam corke z naturalnej ciazy pani doktor by nawet nie zapytala....

z kompletem wynikow prawdopodobnie pojdziemy tez do gybcentrum.

Do góry