reklama
DZIEWCZYNY TROCHĘ ZA WCZEŚNIE, ALE CO TAM LEPIEJ WCZEŚNIEJ NIŻ ZA PÓŹNO
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ WAM WYSOKICH BETEK I DWÓCH KRESEK NA SIKAŃCU (SIKAŃCE ROBIMY OCZYWIŚCIE PO POTWIERDZENIU BETY)
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ WAM WYSOKICH BETEK I DWÓCH KRESEK NA SIKAŃCU (SIKAŃCE ROBIMY OCZYWIŚCIE PO POTWIERDZENIU BETY)
Ostatnia edycja:
solostar29
Aktywna w BB
U mnie 30 w marcu
solostar29
Aktywna w BB
A może dziewczyny zrobicie tabele kto gdzie i na jakim etapie jesy jak na forum zakwal.do programu in vitro ładnie i przejzyscie prowadzi genna bo ja bym juz też chciała się w poniedziałek dopisać
Niepokorna
Fanka BB :)
szyszka trzymam moooooooooooooooooocno kciuki:-):-)musi sie udac koniec tych złych wieści,dziś miałas transfer jak sie czułas bolało coś???tez bym juz chciała byc po tylko to czekanie...dziewczyny na nas wszystkie musi przyjsc pora,chciałam zapytac was po ile wogóle macie latek moze jest jakas moja rówieśniczka której sie udało(ja 27 juz posiadam:-))
Ja juz 32
24magda09
a czy jest juz tu jakaś kobitka co pisze na forum i jest w ciązy po in vitro(np.za pierwszm razem wysoka betka)?? tak dla pocieszenia i dodania wiary ze moze sie udać :-)
reklama
szyszka87
magda nic nie boli. Po musiałam leżeć plackiem przez godzinę.
genna dzięki za ściągę:*
Lilia sikacz z głowy wybity
ok w takim razie zgodnie ze ściągawką podesłaną przez gennę robię pierwsze podejście z betą 9dpt czyli w piątek 18.10, a potem zrobię sobie drugi raz 14 dpt 23.10 (bo z tą wartością mam zadzwonic do centrum)
dziewczyny a powiedzcie mi czy tez po transferze mialyscie luteine dopochwowo? czy po zaaplikowaniu tabletki trzeba lezec?
mam 26 lat.
genna dzięki za ściągę:*
Lilia sikacz z głowy wybity
ok w takim razie zgodnie ze ściągawką podesłaną przez gennę robię pierwsze podejście z betą 9dpt czyli w piątek 18.10, a potem zrobię sobie drugi raz 14 dpt 23.10 (bo z tą wartością mam zadzwonic do centrum)
dziewczyny a powiedzcie mi czy tez po transferze mialyscie luteine dopochwowo? czy po zaaplikowaniu tabletki trzeba lezec?
mam 26 lat.
Podziel się: