reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
DZIEWCZYNY TROCHĘ ZA WCZEŚNIE, ALE CO TAM LEPIEJ WCZEŚNIEJ NIŻ ZA PÓŹNO
laugh.gif

Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ WAM WYSOKICH BETEK I DWÓCH KRESEK NA SIKAŃCU (SIKAŃCE ROBIMY OCZYWIŚCIE PO POTWIERDZENIU BETY)
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
U mnie trochę więcej niż 3 dychy, ale wole się nie wypowiadać ile mam, bo jeszcze się okaże, że jestem najstarsza, a tak żyję w błogiej nieświadomości :-)

A może dziewczyny zrobicie tabele kto gdzie i na jakim etapie jesy jak na forum zakwal.do programu in vitro ładnie i przejzyscie prowadzi genna bo ja bym juz też chciała się w poniedziałek dopisać :D

szyszka trzymam moooooooooooooooooocno kciuki:-):-)musi sie udac koniec tych złych wieści,dziś miałas transfer jak sie czułas bolało coś???tez bym juz chciała byc po tylko to czekanie...dziewczyny na nas wszystkie musi przyjsc pora,chciałam zapytac was po ile wogóle macie latek moze jest jakas moja rówieśniczka której sie udało(ja 27 juz posiadam:-))

Ja juz 32 :)

mi mi - mnie szczepienia pogorszyły wyniki: tzn mlr zrobił się dobry ale ANA2 mi podrosły kilkakrotnie, porąbało mi się w testach IMK i CBA, wzosły mi NK i CD56

co do wieku to skończyłam 33 we wrześniu i dobrze mi z tym:)

reklama
magda nic nie boli. Po musiałam leżeć plackiem przez godzinę.

genna dzięki za ściągę:*

Lilia sikacz z głowy wybity;) :tak:

ok w takim razie zgodnie ze ściągawką podesłaną przez gennę robię pierwsze podejście z betą 9dpt czyli w piątek 18.10, a potem zrobię sobie drugi raz 14 dpt 23.10 (bo z tą wartością mam zadzwonic do centrum)
dziewczyny a powiedzcie mi czy tez po transferze mialyscie luteine dopochwowo? czy po zaaplikowaniu tabletki trzeba lezec?

mam 26 lat.

Do góry