reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martaczi - Dzięki , u mnie jako tako. Zaczynam mieć plamienia czyli lada moment @ się pojawi. Zobaczymy jak to z tym 8 razem będzie? II krechy to chyba najlepszy prezent pod choinkę ,:tak: i chyba każda z nas by go chciała dostać. Mnie już zaczyna przerażać że za chwilę będą znowu święta a my dalej tylko we dwójkę. No cóż , w razie czego sprawie sobie psa pod choinkę;-) przynajmniej jak dorośnie to mi pyskować nie będzie:laugh2:

kiki - Tylko proszę mi się tu nie obwiniać , niestety nie mamy wpływu na wszystko. Słuszną decyzję podjęłaś , im szybciej się zacznie tym szybciej to najgorsze się skończy i znowu zaczniesz walczyć. Zobaczysz że za chwilę będzie tylko lepiej:blink:

Ostatnia edycja:
Ollka może to i dobrze że tak spokojnie podchodzisz do ivf trzymam kciuki żeby się udało, a z córą udało Ci się naturalnie? jaki macie problem jeśli mogę zapytać?
Lolitka u Was problem jest z nasieniem męża?
kurcze mnie męczy że napisali mi niepłodność idiopatyczna bo im było tak wygodnie nie doszukiwali się przyczyny:-(

martaczi - dzieki, że pytasz.Nie odzywam się, bo załamana jestem, aż brak mi słów. Za parę dni miałam mieć crio, ale zostało odwołane, ponieważ mam cholerną torbiel. Czekam na crio 8 m-cy, co chwile coś jest nie tak, juz powoli nie wytrzymuję psychicznie. Tym bardziej mi przykro, ponieważ byłaby duża szansa, żeby mi mój lekarz prowadzący robił transfer. A tak do niedzieli tabletki, w poniedziałek odstawiam, mam czekać na @, w 2-3 dc USG jeszcze nie wiadomo kto mi je będzie robił. Na pocieszenie powiedział, że @ może być obfita, sama radość
:-(

A u Ciebie jak?? Na jakiem etapie jesteś??

jo.m. juz 8 raz podchodzisz????to trzymam moooooocno kciuki oby nam wszystkim sie udalo na świeta:tak:my tez w domku tylko we dwoje ale na szczescie mam kotkę która mi pomaga w ciezkich chwilach:-)zapominam o smutkach gdy sie przytula do mnie...na prawde zwierzeta sa cudne:-):-):-)

dziewczynki a mam jeszcze do was takie pytanko czy po transferze funkcjonowałyście normalnie tak jak i przed???czy bardziej leżakowałyście?? moja pani gin.mówiła ze nie ma żdnych przeciwskazań prócz dzwigania. ja pracuje w sklepie wiec duzo chodze czasami stoje 8 godz.no i dzwigam jak to w sklepie wiec chyba wezme L4...

Jo.M. heheeh z psem dobry pomysł tez się zastanawiam tylko nie wiem czy chciałoby mi się wychodzić bo mieszkam w bloku!
a co do świąt to też już mnie to stresuje te życzeniaaaaaa :wściekła/y: krew mnie zalew i już mi nawet nie smakuje kolacja więc chyba w tym roku już wcześniej całą rodzinkę uczulę!!!
podchodzisz w grudniu do crio?
dziś w ogóle mam jakieś stresy nie wiadomo skąd jaką poddenerwowana jestem nie wiadomo dlaczego po pracy idę na grzyby się zrelaksować:-)

Lilia - kurcze to faktycznie można się wściec. Na serio my to mamy przechlapane , ciągle pod górkę.

24magda - no niestety już 8 raz będzie w listopadzie , 8 i ostatni. No racja z tymi zwierzakami , chyba poważnie podejdę do tematu szczeniaka:-)

martaczi - no właśnie te życzenia to masakra jakaś. Na szczęście w tym roku idziemy na wigilię do moich rodziców także będzie lżej. Bo w zeszłym roku byliśmy u teściów i oczywiście moja teściowa histeryczka , takie życzenia mi składała że przez następne 15 min w łazience siedziałam bo nie umiałam płaczu opanować.

Ostatnia edycja:
reklama
kiki - <tule mocno>

Niepokorna , 24magda - witajcie!:)

ja już po. Podano mi jeden zarodek w stadium blastocysty. Spośród pozostalych 5, dwa na pewno zamrożą, a trzy były we wczesnej fazie blastocysty i sprawa ma się dzis wyjaśnić co dalej. Mam nadzieję, że kruszynka ze mną zostanie. Beta za 14 dni <odliczam>. Mam nie robić sikaczy, bo wychodzą oszukane wyniki. Pani embriolog powiedziała mi, że najwczesniej 13 dnia można robić betę, bo wcześniej mogą być jakieś pozostałości z leków we krwi i wynik wyjdzie fałszywy. Także czekam, relaksuję się i trzymam za wszystkie nasze starania kciuki.
a powiedzcie mi skoro mam zrobić 14 dnia, to liczę dzisiejszy dzień jako pierwszy tak?

Ostatnia edycja:
Do góry