reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
martaczi - w listopadzie podchodzę , mogłabym teraz ale nie chcę transferu już za jakieś 2 tyg. Chociaż 1 cykl odpocznę. Fajnie że na grzyby się wybierasz podeślij jakiegoś "halucynka " - weselej będzie.
A Ty co zamierzasz?

szyszka od jutra zaczynasz odliczanie czyli 23.10 z rana możesz śmigać ale dlaczego tak późno u mnie w klinice już wiadomo 7 dnia po transferze czy się udało przy blastusiach! więc zaciskam kciuki za wysoką betę nasza ciężarówko :-)
Lilia no wściec się można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciągle coś nie tak idzie ehhh ale mam nadzieję że jeszccze w 2013 uda Ci się podejść do crio? będziesz brać teraz antykoncepcyjne???

hej a może któraś chce małego kotka moja Mama ma na wsi kilka na zbyciu :-D są śliczne :tak: Jo.M zamiast szczeniaczka i są bezobsługowe prawie:-D

szyszka - zaczynasz liczyć dopiero od jutra, powodzenia :tak:

Jo. M - zastanawiam się ile jeszcze będziemy wstanie wytrzymać, gdzie jest ta granica. Czasem się zastanawiam czy czegoś złego nie zrobiłam w poprzednim wcieleniu. Jak się wkurzę to w końcu kupie psa i będę miała się kim zajmować, tulić, bawić itp.

u mnie to nie wiem sama jak teraz mam 22 października wizytę po nieudanej próbie z profesorkiem sama jestem ciekawa co tam mi powie bo jak tylko no przykro mi trzeba walczyć dalej a ja stracę w aucie 5 godzin to go uduszę :wściekła/y:
no dzwonili do mnie kazali brać antyki ovulastan przez 2 cykle no i wtedy chyba crio bo mam 2 zarodki i mam nadzieje że będzie to jeszcze w 2013!!!
swoją drogą któras z dziewczyn w invikcie miała taką konsultację po nieudanej próbie czy to jest standardowa procedura czy będę musiała za to płacić?

Lilia - no te będziemy we dwie z tymi psami;-)

martaczi - Dzięki bardzo ale ja mam wymarzonego labradora także jak coś to właśnie takiego beżowego sobie sprawię chociaż z kotami faktycznie mniej obowiązków.

magda proponuję iść na zwolnienie w takim razie skoro masz ciężką pracę warto sobie odpocząć nie należy dźwigac ani się sportować normalny spokojny oszczędny tryb życia ja tam jeszcze zawsze trochę ściemniałam mężowi żeby trochę sobie obok mnie polatał :-D
Jo.M. tak tak taki grzybek by się przydał yyyy lepszy niż relanium :-D

dziewczynki gdzie ten kalendarz nie mogę go znaleźć!!!!

szyszka no za 14 dni to trochę długo szczególnie przy blastusiu, ja miałam 12 dpt sprawdzić a miała 3 dniowego, generalnie sprawdziłam już 10 i wynik był ten sam co w 12
ja mysle ze możesz wcześniej jak mówi martaczi, ona miała blastusia to wie:)
16.10 bedzie 7 dpt u ciebie wiec może spróbuj

ja też właśnie się zastanawiam co takiego złego kiedyś zrobiłam że życie takie kłody mi pod nogi rzuca :wściekła/y:
kurde i co z tym płodnym rokiem???????????????

reklama
Lilia - jeżeli dali Ci estrofem od 1 dc to crio na przyszły cykl Ci zaplanowali chyba?

martaczi - to może razem do crio w listopadzie podejdziemy?

Do góry