reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
genna - proszę:

PAŹDZIERNIK:

11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

martaczi - super pomysł , pies sikający do kuwety:-)

szyszka - pierwszy raz słyszę żeby betę po podaniu blastusia sprawdzać dopiero 14 dni po transferze. Zrobisz jak zechcesz oczywiście ale po co tyle się męczyć w niepewności.

martaczi - co mówisz , że grudzień ????? W sumie to zobaczymy jak wyjdzie z moich wstępnych obliczeń wypada mi crio na listopad ale zależy wszystko od @ jak przyjdzie , także zobaczymy.

Jo. M - gdyby nie to, że nie ma mnie 8 h dziennie od poniedziałku do piątku to dawno miałabym psa. Ale szkoda mi tego mojego przyszłego boroka, że sam będzie siedział w domku przez tyle czasu :-( A jaką rasę byś chciała?? Palny są takie, że crio ma być w koniec października/początek listopada, ale ja już na nic się nie szykuję. Wszystko zależy od mojej torbieli czy pójdzie w diabły.

martaczi - rozwaliłaś mnie tym hasłem z mopsem :-D

A poza tym ludzie to nie mają umiaru, trochę by się zastanowili. Mam tu taką jedną w pracy, że cały czas pyta co mi jest, bo mi się gadać nie chce, a z regóły to gaduła jestem. Zaraz ją trzasnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kiki - <tule mocno>

Niepokorna , 24magda - witajcie!:)

ja już po. Podano mi jeden zarodek w stadium blastocysty. Spośród pozostalych 5, dwa na pewno zamrożą, a trzy były we wczesnej fazie blastocysty i sprawa ma się dzis wyjaśnić co dalej. Mam nadzieję, że kruszynka ze mną zostanie. Beta za 14 dni <odliczam>. Mam nie robić sikaczy, bo wychodzą oszukane wyniki. Pani embriolog powiedziała mi, że najwczesniej 13 dnia można robić betę, bo wcześniej mogą być jakieś pozostałości z leków we krwi i wynik wyjdzie fałszywy. Także czekam, relaksuję się i trzymam za wszystkie nasze starania kciuki.
a powiedzcie mi skoro mam zrobić 14 dnia, to liczę dzisiejszy dzień jako pierwszy tak?

Trzymam kciuki z calych sil :)
Ja przeszukuje neta gdzie we Wro.na cito cytologie mozna zrobic...

Lilia - trzaśnij ją a co , ulży Ci zobaczysz:-D. No chyba lepiej się nie nastawiać ale jak tu się nie nastawiać jak się tyle czeka. Ja już nie raz miałam taką sytuację że coś mi odwoływali bo coś tam się poplątało. Mówię Ci medal za cierpliwość to mało.
Jeżeli chodzi o pieska to u mnie tak samo , ok. 8 godzin poza domem jestem i dlatego jeszcze się nie zdecydowałam. Ja bym chciała beżowego labradora.

Lilia walnij ją a co:-D
Martaczi no Mops sikający do kuwety hahahahahahaha

u mnie 2013 nie ma szans, bo raczej musiałabym was zaskoczyć naturalsem:p

Jo.M rzeczywiście jest zawsze problem jakby pies miałby siedzieć sam w domu, albo jakiś wyjazd a nie można psiaka zabrać to też problem,mojego nazywam Czesław stalowa cewa :) taki wyuczony :)ale jak sama długo jest to wieczorami albo w weekendy jak wszyscy jesteśmy to daje nam popalić, ciągle chce się bawić i zwraca na siebie uwagę i strasznie szczeka, jak ide na kijki do lasu to go zabieram żeby chociaż 1,5 dnia spokoju mieć, bo wtedy się tak wylata ze nie ma siły chociaż na trochę:)

PAŹDZIERNIK:

11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
30:genna-wizyta u nowego "realizatora"

Ostatnia edycja:
reklama
kurde jadę na te grzyby buziaki moje Kochane;-)

ale tak sobie myślę że jeszcze może na forum być w tym roku dużo ciąż no zobaczcie tyle ile pamiętam:
Sham, Oktavi, Lilia, Magda, Niepokorna, Jo.M, Ollka, MiMi, Ann, Kinga, Martaczi może Genna o kim zapomniałam a jeszcze ile z forum obok "zakwalifikowana do programu MR":szok: jeszcze sie do nas szczęście uśmiechnie zobaczycie!!! pa

Do góry