reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

9k=

Sham
Kochana to dla Ciebie wypowiedz życzenie ..... a ja właśnie życzę Ci żeby się spełniło :*** sto lat!!!

reklama
mimi przykro mi :-( kurcze zła passa na forum musimy się wziąć do roboty !!! ja też 4 raz miałam transfer mam nadzieję, że do 5 razy sztuka:-)
ja czekam na okres potem miesiąc przerwy i wracam do walki nie ma co czasu tracić!
Ann
Ty masz za zadanie przerwać złą passę więc wiesz liczymy na Ciebie i mam nadzieję, że Ty też wierzysz w te Bączki w brzusiu:tak: wytrwałości
kiki za rosnącą betę &&&
Madzia skoro zastanawiasz się nad rządówką to ja proponowałabym zmianę kliniki zawsze to jakieś inne świeże spojrzenie na nową pacjentkę no i może zmiana embriologa i laboratorium coś da! (u mnie dało bo mam wreszcie mrozaczki)
ona Ty tak samo masz wielkie zadanie na piątek masz nam się tu wysoką betą pochwalić!!!

hej dziewczyny nastepny dzien beznadziejny mam dola znow cala noc przeplakalam masakra nie potrafie sie powstrzymac a tu jeszcze 3 dni do bety a wynik najprawdopodobniej dopiero w poniedzialek bedzie nie wiem jak ja to przezyje:( boje sie boje jak nie wiem:(

jo.m to i moze to jeszcze sprobuje z tym nacieciem endo nie zaszkodzi dzisiaj pogadam z doktorkiem ale jakos to tsh mi nie daje spokoju przed crio nie badalam a moze faktycznie jak dla mnie jest za wysokie i trzeba to zbic wiekszosc dziewczyn dostaje leki na tsh choc w normie sie mieszcza masakra jakas co chwile ryczec mi sie chce jak tylko sobie przypomne choc tyle ze dzis do lekarza jade

reklama
Do góry