u mnie o in vitro wiedza nasi rodzice , babcia z dziadkiem ktora mieszka obok , ciotka z wujem ktorzy tez mieszkaja obok..dwie kolezanki wiedza ze sie staram i lecze ale jak narazie nie ma skutkow o in vitro im nie mowie bo ludzie dziwnie do tego podchodza ,,,,, POWIEM WAM ZE MNIE TO WOGOLE NIE PRZESZKADZA I MIALABYM GDZIES CO MOWIA LUDZIE BO JA BYM SOBIE DALA Z TYM RADE TYLKO ZE POZNIEJ DZIECKO NIE MIALOBY ZYCIA W SZKOLE DLATEGO LEPIEJ ZEBY LUDZIE MNIEJ WIEDZIELI BYNAJMNIEJ TO MOJE ZDANIE
opowiem wam jedna sytuacje z moja kolezanka
wiec ona jest rok dluzej po slubie niz ja ma 4 letniego synka bo byla zaliczyli wpadke i na szybko byl slub no ale mniejsza z tym wiec kiedy mnie gdzies tak po roku mojego slubu spytala jak tam u was czemu nie masz dzieci wiec jej mowie ze to nie takie proste jakby bylo to takie latwe to bym dawno miala a ona no co ty nie wiesz co trzeba zrobic wez go przycisnij i po sprawie wiec dalam sobie spokoj stwierdzilam ze nawet nie ma co tlumaczyc bo nie zrozumie za jakies pol roku ona do mnie ej i jak tam nadal nic no mowie jak widzisz sprawa jest gorsza niz myslalam i jej opowiadam ze non stop sie staramy i nici a ona do mnie ze oni o drugie i tez nic ze cos sie dzieje no ja mowie ze coraz wiecej osob na to narzeka a ona no ale wiesz ty to nie masz wogole wiec moze byc cos nie tak a ja juz jedno mam wiec raczej nie mozliwe zebym bylab trefna czy maz !!!!!!!!!!
DZIEWCZYNA WTEDY ZAMARLAM >>>POPROSTU WSTALAM I WYSZLAM>>NIE WIDZIALAM CO MAM ZROBIC NIKOMU TEGO NIE POWIEDZIALAM NAWET MOJ MAZ O TYM NIE WIE BO BY NIE CHCIAL SIE Z NIA ZADAWAC >>>A MNIE CHODZI O JEJ SYNKA JA DUZO Z NIM SIEDZIALAM BO ONA CHODZILA DO SZKOLY JESZCZE JA WTEDY MIALAM PRZERWE W SZKOLE WIEC DUZO Z NIM CZASU SPEDZALAM MALY NA MNIE NAWET NIE RAZ MOWIL MAMA JA GO KOCHAM JAK SYNKA NIE MOGE INACZEJ>>ale jej to pamietam i jak za jakis czas po tej sytuacji pojechalam do niej bo zadzwonil michas i powiedzial ciociu bardzo sie za toba stesknilem przyjedz prosze wiec jak tu nie jechac jak taki aniolek prosi:??
WTEDY DOWIEDZIALAM SIE ZE JEST W CIAZY MYSLAM ZE OSZALEJE CALA DROGE DO DOMU RYCZALAM JAK GLUPIA
(((((A JA A JA TO CO?????//
takze wole nic nie mowic bo i tak nikt nie wyslucha tylko che jakichkolwiek wiadomosci co sie u was dzieje co wy ty zawsze tak kochalas dzieci to nie mozliwe ze nie chcesz~!!!??????????
ALE SIE ROZPISALAM EHEH SORY ZE TAK DUZO!