reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wow, ale dziś poszalałyście, tyle miałam do nadrobienia! Ale przyjemnie się Was czyta i macie rację, że bez Was byłoby trudno:) Fajnie znaleźć się w towarzystwie, gdzie wszystkie mamy wspólne problemy i marzenia:-)
kiki, kwiatuszku, najlepsze życzenia!!!
madzia,
witaj w naszym gronie:)
ona, zdrówka życzę!!!
martaczi, ta weryfikacja jest bez sensu, nie łam się, za wcześnie, żeby się martwić!

DZIEWCZYNY PRZEPRASZAM ZE PO RAZ KOLEJNY ZAWRACAM WAM GŁOWE... mam jeszcze pytanie, na wizyte do kliniki, sz,łyscie z wynikami czy po pierwszej wizycie robiłyscie? warto wziac ze soba jakies wyniki czy cczekac na decyzje lekarza??

najgorsze podczas całego procesu starania jest czekanie i bezradność. Gdybym wiedziała, że te wszystkie zabiegi, szpitale, kłucia i inne na koncu zostaną nagrodzone zdrowiutkim bobikiem... A tu na każdym kroku debilne pytania w stylu: "a wy kiedy?" i dostaję białej gorączki.

kwiatuszek gratuluje rocznicy! i życzę aby za rok świętowana była w większym gronie :-D

mnie tak jakoś dziwnie kłuje prawy jajnik - czy to normalne? miała tak któraś z was podczas stymulacji? pomóżcie!

szyszka87
fakt meczace jest to gadanie i ciagle pytanie dlaczego wy nie macie jeszcze dzieci tyle lat po slubie >>kiedy wkoncu zrobicie ich dziadkami>az na koncu jezyka ma sie gowno cie to obchodzi sory za slowa ale ja nie raz to juz wysiadalam poprostu odchodzilam bez slowa bo juz nie mialam argumentow:(((((((( jest beznadzieja

nic tam nie boli jak brak dziecka >brak slowa mama i tata czy to musi byc takie trudne???????innym jakos to tak latwo przychodzi>

szyszka moze cie tam cos pobolic mnie tez czasem cos zabolalo przy stymulce :)) a co do tych idiotycznych pytan to rece opadaja i tez dostaje bialej goraczki i roztroju nerwowego wkoncu nieraz mam ochote krzyknac a co ja robie przeciez kurcze staram sie a to ze nam nie wychodzi... ale tylko tak pomysle bo nie chce zeby ktos wiedzial... wykonczyc sie mozna :((((

ollka wyniki mozesz zabrac ze soba... nie zaszkodzi... ale napewno zleca jakies inne badanka :)))

szyszka87 tak to normalne mnie boli od kilku dni co jakis czas.
sylwia tez tak uwazam ze jak byłaby torbiel to nie powinnam płacić, ale wiesz oni i tak pewnie powiedza jesli to torbiel ze pęcherzyk był pusty, powiedzieli mi ze jak nie bedzie komorki to zapłace 800 a nie 1500. Tylko co z tego, ja bym wolała mieć porzadną pod kontrolą stymulacje a nie znizki jakby co.
kiki ja nadal jestem dobrej myśli co do Ciebie więc myśl pozytywnie i trzymaj się.

Dziewczyny czytalam całe Wasze odpowiedzi z dziś ale już z nerwów przed jutrem mi głowa pęka więc żeby nie pominąc nikogo napisze ze trzymam kciuki za Was za punkcje, transfery i bety oraz za zdrowe maluszki urodzone w odpowiednim czasie. Przeraziła mnie liczba aniołków na forum.
Trzymajmy się razem bo my siebie umiemy zrozumieć.

mi mi tylko ja jak narazie nic nie robiłam bo w sumie niby pisze jakie, mamy tylko badanie nasienia. i mam nadzieje ze wystarczy bo w tym jest jak narazie problem

reklama
Olka bierz wszystko, co masz, nawet stare badania moczu i krwi. U mnie p. dr zainteresowała się np. wynikami z 2011 roku...
Ona zdrówka życzę. Ładuj mleko, miód, imbir, cytryny, czosnek.
Kiki jutro się przekonasz jak silne masz dziecko.
Magda witaj wśród nas.
Szyszka to nawet dobrze, że boli.

Do góry