Magda - Witamy na forum , Trzymam kciuki za dzisiejszą bete . Daj znać jak będziesz miała wyniki. Pytasz co dalej ... zobaczymy Leia - Oby Twój cień cienia był coraz mocniejszy. Trzymam kciuki ollka - na 1 wizytę zabierz te wyniki które już macie , a dalej będzie trzeba to lekarz Cię poinformuje. Na pewno dostaniesz wytyczne jakie badania hormonalne zrobić. Powodzenia Lilia , mi mi - To ja się do Was dołączam jak coś kupuje też psa , a co ! Najlepiej beżowego labradora. Lilia , mi mi , Zula - Niestety my baby mamy przekichane i nic zrobić nie można. Dla mnie najgorsze jest to czekanie od transferu , już tak sobie myślałam że mogli by nas usypiać na te 10-12 dni i obudzić przed betą. kiki - powodzenia A te Wasze historie ze znajomymi i rodziną o braku dziecka to temat rzeka. Sama mam ich tyle że jak sobie przypomnę niektóre to krew mnie zalewa. Najgorzej się wściekłam jak moja szwagierka zaprosiła mnie do jej syna do przedszkola nie uwierzycie na co , na przedstawienie z okazji Dnia Matki. Po prostu myślałam że się przesłyszałam i cały dzień już o niczym innym nie myślałam tylko o tym. Ona mnie tam chyba chciała dobić w tym przedszkolu. Sama oczywiście wpadkę zaliczyła , a najlepsze jest to że dopiero pod koniec 3 miesiąca dowiedziała się że jest w ciąży. Mówię Wam nie ma sprawiedliwości na tym świecie.