reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Karusia28 to fajnie ze jest ktoś z tak bliska ja w szpitalu w Policach leżałam już parę razy (dwie operacje i jeszcze parę zdarzeń), jestem z tego szpitala bardzo zadowolona. A u którego doktora sie leczysz ja u Sienkiewicza.

Kiki o ile sie nie mylę Ty jutro powtarzasz betę??? To rzymam kciuki za nas obie ale mnie sie wydaje ze przyrost Twojej wcale nie jest mały z tego co tu wyczytałam

Mnie Bączkowski robił punkcję super lekarz bardzo rzeczowy przyszedł wszystko wytłumaczył, o ciepieli słyszałam duzo dobrego ale nie miałam z nim do czynienia. Trzymam kciuki za transfer bardzo bardzo mocno.

Dziewczynki życzonka rocznicowe przesyłam

mi mi dziękuję za ciepłe słowa
kiki, martaczi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betę
sylwusia - dzięki za doagnostykę. Jesteś nieoceniona

Dziewczyny - ja też mam dość leczenia. Wkurza mnie, że tyle leków muszę w siebie władować - przecież to nie jest obojętne dla zdrowia i życia. Chłop mnie też wkurza - np teraz olaliśmy cykl, żeby wystartować w przyszłym i dzisiaj się dowiaduję, że akurat w dni które mogę mieć transfer on wyjeżdża na drugi koniec Polski w delegację. Akurat ba te 5 dni w miesiącu!!!!!!!!!!!! przecież wściec się idzie. Także wygląda na to, że chyba w lutym dojdzie to crio do skutku...

zula - mój M ma do mnie pretensje, że przez moje dolegliwości i moje dążenie do ich wyjaśnienia opóźniliśmy crio o 6 m-cy, ale ja mu powiedziałam, że inkubator musi być zdrowy i koniec. Zdecydowałam, że to ja podejmuję decyzję co i jak, w końcu to ja ingeruję w swój organizm i przystąpię do crio jak będę gotowa. I właśnie przyszedł ten czas.

A jak na wakacjach było??

powiedzcie mi czy moge brac teraz cos na przeziebiennie bo cos mnie bierze>

Tylko domowe sposoby. Imbir, cebula, czosnek, malinki, mleko z miodem. Z apteki mozesz kupic pernalen - jest w postaci syropu i tabletek na gardlo. Niestety znajdziesz w nim to samo co w domowych specyfikach - czyli wyciag z czosnku, malin, etc

reklama
Do góry