martaczi uważam że u Ciebie jest to bardzo dobry system bo nie tylko wiesz na czym stoisz ale tez nie płacisz za transfer ( u mnie to 1500zł) a wiadomo kasy idzie na to jak nie wiem. My z męzem już wydaliśmy na przygotowania badania + wizyty tyle co miało prawie pójsc na wszystko. A jeszcze pojdzie około 7 tys. Ja wiem Dziewczyny że każdą kasę jesteśmy w stanie zapłacić tylko mając w domu już jeden cud troszkę to się zmienia bo nie można się spłukać do końca. Zresztą same zobaczycie
kikifish tez mam dobre przeczucie co do Ciebie
octavi dziękuje za dobre słowo, siedze na forum od kilku dni ale o ile łatwiej jest przez to przechodzić mogąc z Wami pisać i w ogóle z kimś o tym rozmawiać. Octavi też jesteś z W-wy więc może kiedyś nasze Cuda się spotkają a my już bez łez będziemy mogły mówić o wygranej walce jaką stoczyłyśmy
kikifish tez mam dobre przeczucie co do Ciebie
octavi dziękuje za dobre słowo, siedze na forum od kilku dni ale o ile łatwiej jest przez to przechodzić mogąc z Wami pisać i w ogóle z kimś o tym rozmawiać. Octavi też jesteś z W-wy więc może kiedyś nasze Cuda się spotkają a my już bez łez będziemy mogły mówić o wygranej walce jaką stoczyłyśmy