reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dziekuje laski za wsparcie i kciuki i tance
ja rowniez trzymam za wszystkie kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&
musi byc dobrze
ja rowniez trzymam za wszystkie kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&
musi byc dobrze
malailoncia
Aktywna w BB
Dziewczyny, nie uwierzycie- biorąc leki dostałam dziś normalnie okresu
Napisałam do gina, ale nic nie odpisał.........odstawić leki???
Napisałam do gina, ale nic nie odpisał.........odstawić leki???
malailoncia
to normalne ze w miedzy czasie dostalas okres spokojnie ja tez mialam tym bardziej jesli masz dlugi protokol ale przy krotkim chyba tez
a ja w poniedzialek jade po moje szczescie z 4 dziela sie 2 wiec o 14 w poniedzialek wielki dzien jestem dobrej mysli
to normalne ze w miedzy czasie dostalas okres spokojnie ja tez mialam tym bardziej jesli masz dlugi protokol ale przy krotkim chyba tez
a ja w poniedzialek jade po moje szczescie z 4 dziela sie 2 wiec o 14 w poniedzialek wielki dzien jestem dobrej mysli
malailoncia
Aktywna w BB
ona232 ja jestem 8 dni po transferze!!! Biorę lutkę i duphaston i dostałam okresu?
kikifish87
Fanka BB :)
malailoncia ja bym na twoim miejscu brala leki dalej i sprawdzila bete z krwi w poniedzialek
martaczi u mnie w klinice nawet daja po punkcji zwolnienie dadza na ile chcesz conajmniej na 12dpt, na zwolnieniu pisza dwojke ze mozesz chodzic i pieczatka lekarza i osrodka przynajmniej u mnie tak jest nic tam wiecej nie pisza )))
ja dalej walcze z przeziebieniem ((( ale daje rady i tak myslalam ze bedzie gorzej )))
malailoncia najlepiej by bylo jak bys sie do lekarza dodzwonila a jak nie to do pon na betke sama i tak nie mozesz odtawic lekow ja zawsze pierw robilam betke a okres dostawalam trzy dni po odstawieniu lekow inaczej nigdy nie dostalam... a u ciebie moze to implantacja ?? ))
ja dalej walcze z przeziebieniem ((( ale daje rady i tak myslalam ze bedzie gorzej )))
malailoncia najlepiej by bylo jak bys sie do lekarza dodzwonila a jak nie to do pon na betke sama i tak nie mozesz odtawic lekow ja zawsze pierw robilam betke a okres dostawalam trzy dni po odstawieniu lekow inaczej nigdy nie dostalam... a u ciebie moze to implantacja ?? ))
Ostatnia edycja:
malailoncia
Aktywna w BB
Dziewczyny to jest zwykły okres, jak ja mam niby lutkę sobie zaplikować????
reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Dziewczyny to jest zwykły okres, jak ja mam niby lutkę sobie zaplikować????
Nie masz przypadkiem jakiś zapas podjęzykowej? W przypadku krwawień zawsze podaje się tylko podjęzykowo ze względu na niskie wchłanianie dopochwowej. Póki co nie odstawiaj leków, tak dla pewności.
I jeżeli jest to faktycznie okres to znam dziewczyny które pomimo przyjmowania progesteronu dostawały okres. Szczególnie tak jest u osób które mają dość systematyczne cykle.
Podziel się: