reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście nie zastąpione!!!! Nie wiem co będzie dalej? Okaże się po wizycie w klinice. Może rzeczywiście jestem już za stara:-(
Octavi dzięki za info o DHEA Eljot. Zapytam mojego profesorka o ten lek. Długo go brałaś?

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście nie zastąpione!!!! Nie wiem co będzie dalej? Okaże się po wizycie w klinice. Może rzeczywiście jestem już za stara:-(

Może się wtrącę, ale kochana nie jesteś absolutnie za stara. Jeżeli liczby przy nicku to Twój rocznik, to powiem Ci że znam osobę która ma ten sam rocznik i aktualnie jest w ciąży z in vitro :-). Moja siostra skończyła w czerwcu 40 lat i jest w 7 tygodniu ciąży. Uszy do góry i walcz dalej, bo in vitro się udaje :-D.

Oktavi Genna już się nie mogę doczekać Waszych wysokich wyników! :-)Genna jak się czujesz?
lawendowy
ale się cieszę gratuluję z całego serducha! a jak się czujesz? przypomnij mi jeszcze które to było Twoje podejście?
carolcia nie poddawaj się walcz dalej!!! życzę wytrwałości Kochana!
malailoncia heheh same 13 nastki na pewno będą szczęśliwe :tak:

ja wczoraj miałam wizytę i oczywiście okazało się że po 8 dniach stymulacji estradiol 170 pęcherzyki malutkie także jestem załamana teraz przez następne 4 dni mam menopur po 300j brać mam nadzieję że urosną:-(ogólnie mam zły nastrój martwię się że żaden zarodek nie przetrwa do transferu bo w invikcie podają w 5 dobie wtedy chyba się załamię do reszty!
orientujecie się ile kosztuje opakowanie menopuru 1200j?zapłaciłam za opk 1520zł

Martaczki kochana dzisiaj czuję się dobrze ale wczoraj bolało mnie w okolicy jajników, wzięłam nospe przeszło na chwile, potem wieczorem znowu, ale to może przez moją lekką hiperkę i te moje biedne drogi moczowe, dzisiaj już na pełnych obrotach w pracy i na razie jest oki, ale staram się oszczedzac:)Kochana ja ostatnie 4 dni też brałam menopur po 300 j a za opakowanie 600j płaciłam 712 zł a opakowanie 1200 widziałam ze kosztowało 1400zł z jakimś groszem.
Ale zleciało ty już prawie kończysz stymulacje :) no mnie leki drogo wyszły ale jeżeli się uda to nieważne , wiec nasze dziecko/dzieci od urodzenia będą musiały to odrobić, nie będą dostawały kieszonkowego :-D
Miłego dnia dziewuszki wracam do pracy :)

reklama
Do góry