reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tancerki Wy moje kochane.
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie kciuki-niekciuki, tańce, połamańce, czary, gusła, opowieści z mchu i paproci.
Już się zastanawiam, gdzie Was zabiorę na tournee, bo numer mój to 72,3.

reklama
Wow Lawendowy gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciesze się niesamowicie!!Aż odtańcowałam teraz za Ciebie kolejny taniec, ale już teraz ze szczęścia!!!!!!!!!!!!Kochana na prawdę na to zasłużyłaś i w końcu nadszedł Twój moment!!!To teraz spokojnych 9 miesięcy!!!:-):-):-)

Sylwia - m. in za Twoją sugestią zdecydowałam od razu zapisać się do dr Taszyckiej, niestety do Warszawy mamy ładny kawałek i możemy jedynie w piątek urwać się z mężem, w pozostałe dni mamy za dużo roboty, klienci by nam nie dali żyć, wiadomo klient nasz pan, jakoś trzeba na to in vitro zarobić;-)4. 10 to był najbliższy wolny termin w piątek:happy:

witajcie!
wlasnie wrocilam od lekarza mialam dostac nastepne zastrzyki do stymulacjia ale nie dostalam: ((((((((((((((((((((((((
bo znow mam pecherzyki ktorych nie powinno byc wiec znow bedzie klocie:(
czy wy mailyscie jjajniki czyste czy byly jakies tam drobinki??
moj ma 14 mm wiecc nie jest taki az malutki nie wiem co o tym myslec pomocy:(??????????

czy ja musze miec takiego pecha!

Cześć dziewczyny,
długo nic nie pisałam bo i nie było o czym ale oczywiście podczytywałam od czasu do czasu co słychać.
Obecnie jestem po crio 2 zarodeczków , dziś jest dopiero 2dpt.

lawndowysen - bardzo Ci gratuluję :-). Długo nie zaglądałam a jak już się pojawiłam to w porę bardzo dobrych wiadomości. Super

lolitka - Co tam słychać , jak synuś. Widzę , że przygotowujesz się do kolejnego podejścia.:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczęta, mam takie małe pytanie. Na pierwszą wizyte do lekarza w sprawie in vitro muszę mięc AMH??? Czy mogę zrobić poźniej, po wizycie i po tym co mi powie. Badanie nasienia M mamy i moje hormony z kwietnia. Czy to wystarczy??? Pomóżcie...jak to było z Wami.

reklama
ona - ja już kiedyś Ci pisałam ze miałam podejsc w lipcu do ivf i też pozostał niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu, ja niestety miałam wtedy miesiąc z głowy bo dostałam antyki, ale pomogły, w kolejnym cyklu jajniki były już czyste, lekarz nie chciał rozpoczynać stymulacji przy jakichś pęcherzykach/ torbielach bo pod wpływem leków mogą bardzo urosnać, a to już może być zagrożenie dla zdrowia

jo.m - witaj:happy:aby zarodeczki ładnie wgryzały się w mamusię&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry