reklama
Fusun
Fanka BB :)
GizaS smutne to co Cię spotkało. Nawet nie wiem co napisać... Przytulam...
Fusun
Lawndowy na ciężarówkach gratulowałam Ci z telefonu, a to oznacza, że nie mogłam napisać
Jak
bardzo
się
CIESZĘ
bardzo
się
CIESZĘ
genna
Witam was dziewczynki.......... Jakiś czas temu tu do was zawitalam , ale byłam jeszce przed kwalifikacja do ref. I tylko was podczytywalam i czerpalam wiedze.........Teraz jestem juz w 11dniu stymulacji, na ok 15 pecherzykow estradiol dzisiaj 5564 więc całkiem niezłe, miałam mieć punkcje w środę, ale moja stymulacja zaczęła sie z małymi komplikacjami, pani wydajaca mi leki pomyliła sie i przez 2 dni brałam 1/3 dawki leków, , lekarz tez zupełnie ńie bez winy ale przynajmniej przeprosił
Czytam was codziennie, ale strasznie dużo tu was, ale cieszę sie ze coraz wiecej jest w ciazy banan na twarzy jak sie czyta takie wiadomości, lawendowy za twą namową będę sie wiecej udzielać tutaj bo wy to skarbnika wiedzy.
lawendowy jeszcze raz przyjmiecie z M moje gratulacje i jutro teścika zrób i wstaw nam ladniutkie zdjęcie z dwoma Krechami
Czytam was codziennie, ale strasznie dużo tu was, ale cieszę sie ze coraz wiecej jest w ciazy banan na twarzy jak sie czyta takie wiadomości, lawendowy za twą namową będę sie wiecej udzielać tutaj bo wy to skarbnika wiedzy.
lawendowy jeszcze raz przyjmiecie z M moje gratulacje i jutro teścika zrób i wstaw nam ladniutkie zdjęcie z dwoma Krechami
Zuzia2011
Co prawda nie udzielam sie ostatnio za duzo ale z niecierpliwoscia czekalam na Lawendowe wyniki - nawet nie masz kochana pojecia jak bardzo chcialam zeby ci sie w koncu udalo - GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA duzo duzo zdroweczka, spokojnej ciazy i wszystkiego dobrego... az nie moge uwierzyc - rok temu podchodzilas pozniej mialas opis ze kolejny start za rok - myslalam wtedy boze ile jeszcze musisz czekac, jak to przetrwasz ale jak widac wszystko zostalo wynagrodzone....ja niestety dalej jeszcze musze czekac. Moze przeslesz mi troszke fluidkow i jakims cudem zaskocze:-)
Jeszcze wciaz czekam na wiesci od Madzialenak - czy juz Sebus na swiecie??
Jeszcze wciaz czekam na wiesci od Madzialenak - czy juz Sebus na swiecie??
Ostatnia edycja:
dagnes78
Lawendowy i ja się dołączam!!!! kurde, może ten koniec lata będzie szczęśliwy dla wielu z nas Kobitki??
Kochanie wielkie gratulacje!!
Kochanie wielkie gratulacje!!
lawendowy_sen
Genna, no nareszcie się zdecydowałaś. Superancko, że jesteś.
Test, mówisz. Dzisiaj, w tym ferworze walki, zapomniałam o nim. Jutro obiecuję zrobić i wstawiać zdjęcia.
Test, mówisz. Dzisiaj, w tym ferworze walki, zapomniałam o nim. Jutro obiecuję zrobić i wstawiać zdjęcia.
genna
Genna, no nareszcie się zdecydowałaś. Superancko, że jesteś.
Niom odważyłam sie ale was tak dużo tutaj ze nie wiem czy ogarnę a przez tą ciągłą jazdę Gdynia-gdansk- Bydgoszcz , to jestem lekko zmęczona , a jak siedzę u rodzinki to ona wypełnia caaaaly moj czas i próbuje przed snem nadrobić zaległości, więc ostatni tydzień u was mam do nadrobienia
reklama
lawendowy_sen
lawendowy jutro teścika zrób i wstaw nam ladniutkie zdjęcie z dwoma Krechami
Genna, dzisiaj zrobiłam testa. Miał być na pamiątkę, ale nie będzie, bo pokazał tylko jedną krechę.
Jak dobrze, że nie zrobiłam go przed betą, ale nie kusił mnie za specjalnie. Zresztą ja mam silna wolę i teraz powiedziałam sobie, że przed betą żadnych sikańcow nie robię
Jak dobrze, że nie zrobiłam go przed betą, ale nie kusił mnie za specjalnie. Zresztą ja mam silna wolę i teraz powiedziałam sobie, że przed betą żadnych sikańcow nie robię
Podziel się: