reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dzięki Dziewczyny, ja tak skrupulatnie chcę, bo mam wrażenie że profesorek coś przeoczył, nie dopatrzył, stąd moja nadgorliwość ;-) chcę być w 100% przygotowana, chcę przeanalizować co idzie nie tak, że się nie udaje. Po 3 nieudanych próbach, gdzie kompletnie nie zagnieżdża się zarodek, musze wiedzieć wszystko. Może męczę, ale 4 fiasku to nie zniosę :no:

Sylwia, jutro napiszę co tam miałam robione, dziś nocuję u mamy a papiery w domu :-)

życzę Wam spokojnej nocy :)

reklama
lawendowy sen, Oktavi tańczę i przesyłam fluidki szczęścia:-D.

Maya w końcu znajdziesz swoją klinikę, którą będziesz wspominać z uśmiechem:tak:.

malailoncia niestety nie znam się na tym, ale będę trzymała kciuki, żeby doszło do transferu.

sham może się uda prezent na urodziny:-D.

Gizas wit D biorę cały czas, w środę się dowiem, czy mam ją już odstawić.

oktavi - oczywiście za Was też już odtańcowaliśmy wszystkie możliwe pląsy i wygibasy i to w rytm piosenki z Kubusia Puchatka, który ostatnio jest wielką miłością mojego synka:-D

Witajcie. Ja dziś pierwszy dzień w pracy po dwutygodniowym urlopie :baffled: jakoś żyję, ogarniam moje zaległości :-)

Miłego dnia dla wszystkich.

P.S. W przyszły wtorek idę na wizytę kontrolna przed crio, już się nie mogę doczekać :-D

Witajcie!A ja lubię jesień, muszę tylko się ciepło ubrać i jest super:-)
Właśnie siedzę pod kocykiem i się wygrzewam, miałam się dzisiaj wziąć w końcu za pisanie pracy podyplomowej, bo termin tylko do końca września, ale normalnie nie mam natchnienia, nie wiem kiedy to napiszę...

Dzwoniłam już do Novum i umówiłam się na wizytę, termin dopiero na 4 października, ale i tak cieszę się, że w końcu coś zacznie się dziać w tym kierunku:happy:

Miłego dnia Dziewczynki!:tak:

reklama
Maya25 rany gościa - do kogo takie dalekie terminy :szok:. Ja jak się zapisuje 2 tyg do przodu to mogę wybierać, przebierać w godzinach. Tydzień temu zapisałam się na jutrzejszą wizytę do mojej dr i miałam do duży wybór godzinowy.

Do góry