reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dzidziuś krwawiłam i plamiłam coś koło 1,5 tyg. Raz więcej, raz się uspokajało, by potem znów się zaczynało. Potrafiłam wyjmować skrzepy wielkości 1cm, ale to minęło. Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie. Dobrze, że zrobiłaś progesteron - może tutaj jest jakaś przyczyna.

Słońce jakby było coś nie tak to na usg byłyby cechy odwarstwiania trofoblastu, a jednak było wszystko ok. Uszka do góry i daj znać z wynikami.

reklama
i dupa , nie mamy jeszcze kwalifikacji, w poniedzialek mam dzwonic sie umowic na 3d bo bez oceny macicy mi nie wypisze i bez kariotypow bo czasem jak wyjda zle to sie rozmyslimy osz kuzwa zła jestem jak nie wiem tylko dziwi mnie dlaczego mowil ze to 3d potrwa 2 godz moze planuje cos jeszcze mi zrobic
szkoda ze tylko konczy sie na obiecankach bo mowil ze jak doniose fsh to mi wypisze

dzidzius będzie dobrze, napisz jak wrócisz.

kwiatuszek nie wiem dlaczego tak w kulki lecą :angry:. A może mu chodziło, że to w sumie potrwa 2 godziny? Najpierw zrobi badanie, bedzie musiał je opisać i dopiero wizytę będziesz miała i rozmowę z nim?

dzidzius - kiedy będziesz znała wyniki? trzymam mocno kciuki za Ciebie żeby to nie było nic groźnego, teraz leż i odpoczywaj

kwiatuszek - ale kombinują na tej Polnej, jeszcze nie słyszałam żeby któraś z dziewczyn ubiegając się o dofinansowanie z innego miasta musiała robić kariotypy i usg 3 d

Sylwia - też mi przyszło do głowy IVM, bo miałam właśnie jeszcze kilka mniejszych pęcherzyków, tylko boję się że u mnie chodzi też o tą jakość, że wszystkie będą tak słabe, że i tak czy siak nie będą się nadawać do niczego, ale pewnie jak nie spróbuje drugi raz to nie będę tego wiedzieć. A możesz polecić mi jakiegoś dobrego lekarza w tej kwestii? Ty się leczyłaś w Nowum w Warszawie?Możesz powiedzieć jakie to koszty? Chyba mało klinik w ogóle wykonuje ivm u mnie niestety żadna, ale jeśli jeszcze raz spróbuje chciałabym teraz wybrać najlepszą

Cześć dziewczyny,
Jestem na tym wątku, trochę Was podczytuję i wszyskim, którym się udało GRATULUJĘ:-)
Chciałam Was podpytać, czy któraś z Was podchodziła do in vito w Poznaniu i do jakiego lekarza chodzicie. Prosze pomóżcie, bo jest ich trochę a nie wiem kogo wybrać, a nie chciałabym iść do jakiegoś profesora, bo to troche kosztuje. I nie stety nie łapię sie jeszcze na rządówkę, więc i tak będe płacić za wszystko.

Ostatnia edycja:
I jeszcze jedno, na pierwszą muszę mieć wszyskie badania i wyniki, czy mogę narazie mieć tylko te co miałam do iui??? Pytam, bo jeszcze temat przed in vitro mnie trochę przeraża i nie ogarniam wszystkiego!!!!!!

reklama
Do góry