reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam,
Nazywam się Katarzyna Kopecka i jestem dziennikarką Telewizji TVN. Chcielibyśmy zaprosić Pary do udziału w Programie TV. Dokładnie poszukujemy par, które starają się o dziecko. Nie przeprowadzili jeszcze żadnych specjalistycznych badań w tym kierunku, ponieważ będziemy chcieli je wykonać w programie. Takie pary chcemy zaprosić do studia i z nimi porozmawiać na ten temat zupełnie niezobowiązująco. Dlatego jeśli można proszę o pomoc w dotarciu do tych osób. Podkreślam, że nasze działania są poufne a treści rozmów chronione tajemnicą dziennikarską. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza automatycznego udziału w programie.
Z góry dziękuję za pomoc w poszukiwaniu takich par.
Pozdrawiam.
Zgłaszać się można telefonicznie 698354352 lub mailowo: k.kopecka@tvn.pl

anuszka
user-offline.png
musza byc swieze :) ja przez to ze nie mialam swiezych musialam czekac do nastepnego miesiaca dlatego lepiej sobie zrob jak masz jeszcze teraz szanse bo FSH robi sie od 2-3 dnia cyklu a AMH to ju obojetne!

Oktavi ja tez miałam 3 dorodne pęcherzyki, pobrano aż 6 :szok::-) w tym 4 dojrzałe, 3 się zapłodniły, jedne się zatrzymał w drugiej dobie a dwa wczoraj trafiły pod moje serduszko:-) W 3 dobie jeden klasy A 8 komórkowy a drugi ciut słabysz able odpowiada normom 3 doby klasy B 6 komórkowy. Bete robię 3 września:-)

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy mogę sprawdzić progesteron? lekarz nie mówił nic ale dla świetego spokoju chciałabym to zrobić, miałam podane dwa zarodki 3 dniowe. Biorę 12 tab luteiny dopochwowo, odlew gipsowy jest fenomenalny, piecze mnie w środku i odczuwam bardzo cieplo:sorry2: nawet wargi sromowe mam obrzmiale:-(
Ehh ale przęmeczę, liczy się dobro maluszków.

dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Jestem 25 dpt strasznie mnie martwią moje objawy: jestem strasznie słaba i mam dość silne i ciągłe bóle tak jak na okres (ból jakby jajników i krzyża) boje się iść u mnie w mieście do lekarza, bo tak na dobrą sprawę u nas nie ma nikogo sensownego, a wizytę w klinice mam dopiero 29 sierpnia. Jeżeli chodzi o bete hcg to 16 dpt miałam 4200 i przyrost był bardzo dobry. Dodam jeszcze, że nie mam żadnych plamień ani upławów. Czy któraś z was miała podobne objawy? bardzo proszę o odp.

GizaS ja miałam podobnie, ostatnio ale po iui 2 razy po 2 tabl. luteiny i odczucia szczypania i podrażnienia:-(, po 1,5 tygodnia stosowania dolegliwości powoli mijały. Ale dasz radę!!!! Co się nie robi dla maluszków:tak:

ona232

Dziękuje ci bardzo!
FSH mam świeże z 2 dc.
Nasienie zrobimy na dniach, polecasz zrobić jakieś rozrzeszone? Z posiewem ?
A AMH dziś nie dałam rady, od poniedz do środy też już nie a potem to już będzie za późno.
Więc pewnie też mnie odesla :-( może warto przenieść wizytę?

anuszka

my mielismy takie i takie badanie nasienia ale to chyba bez roznicy!
co do AMH to mowilam ze w kazdym dniu cyklu mozesz robic i te badania musza byc aktualne
nie przestawiaj wizyty w niektorych klinikach 2 godziny czeka sie na wyniki badan zadzwon do swojej i sie zapytaj bo moze wyrobisz sie przed wejsciem do lekarza!
a w jakiej sie leczysz?

Jeszcze się nie leczę w żadnej klinice i dlatego tyle pytam i mam wątpliwości. Zapisałam się Narazie na pierwsza wizytę w sprawie rządowego dofinansowania.
Invimed Wawa.
W ogóle to jestem w trakcie uregulowania prl, prog, mam wysoka insulinę więc też ja zbijam.

reklama
Gizas to niech maluszki się teraz mocno wgryzają, a mamusia niech na siebie uważa:-D

joasiaw ja jestem 15 dpt i mam identyczne objawy, myślę, że to normalne:-). No może nie są to ciągłe bóle, ale co chwilę mnie łapią.

Mnie za to o 4 rano obudziły nudności, a właśnie się przekonałam, że krupnik wyleciał ze mnie jamą gębową szybciej niż wszedł:sorry2:.

Do góry