reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kochane. Hess ja także trzymam z całych sił kciuki za twoje zarodeczki Uda się kochana. a jeśli chodzi jeszcze o luteine i lutinus to u mnie jest różnica,po luteinie po 4 dniach już zaczęło mnie piec a od 2 dni przyjmuje lutinus i już jest wszytko ok tylko ze trochę go wypływa no i ta cena masakryczna. kciuki za was kobitki trzymam wszystkie :))))

oooo dzisiaj logowałam się na telefonie, patrzę i widzę, że coś jest inaczej niż zwykle, więc straciłam cierpliwość :eek: dojechałam do pracy, zjadłam resztki po wczorajszej wigilii pracowniczej, chcę się zalogowac na komputerze a tu taaaakie zmiany :tak: zabieram się za ogarnianie :tak:

powiem wam, że ostatnie kilka dni to dla mnie ciężki czas. Psychicznie nie za dobrze ze mną, wczoraj łzy płynęły mi z oczu na myśl o tym jaką jestem zołzą. Nie umiem odezwać się do koleżanki, z którą miałyśmy badaną betę w tych samych dniach, przy czym moja spadła a ona jest w ciąży. Mam taką blokadę, że jak tylko o tym pomyślę, od razu czuję, że nie zapytam o nic bo po prostu nie dam rady :no2:I od razu myślę sobie, że co ze mnie za człowiek :( Chociaż ona doskonale wie co przechodzę i sama mówiła, że nie musimy w rozmowach poruszać tematu brzucha, to wiem, że przecież dla niej to jest wyjątkowy czas i pewnie oczekuje, że jednak sie odezwę. Śniła mi się dzisiaj, widać było brzuszek a ja nie umiałam powiedzieć słowa, schowałam się do szafy (taka moja kryjówka w dzieciństwie) i wybuchłam płaczem. Dzisiaj idąc do pracy też gnębiłam się myślami, że jestem okropna :( Tylko komu moge to powiedzieć innemu, jak nie wam?

Jeju jeju jeju... wczoraj widzialam ze cos robia nowego - ale ja nie lubie zmian :( czuje sie dziwnie z takimi ustawieniami, mam nadzieje ze sie przyzwyczaje :p
Dzisiaj tak mnie masakrycznie boli prawy jajnik (w sumie dzis owu) ale boje sie zeby cysta sie nie zrobila :(
Wogole wczoraj przyszly mi testy ciazowe i nie omieszkalam zrobic jednego :) pierwszy raz zobaczylam II, a to ze po zastrzyku hcG to juz inna sprawa ;)

Martka83 ja Cie bardzo dobrze rozumiem. Ja w sumie przez ostatni czas odsunelam sie od znajomych, ciezko mi slyszec "nie macie dzieci to fajnie Wam" i takie typu rzeczy :(

Wogole wkurza mnie ze ciagle mi sie wyswietla komunikat z logowaniem ma serwer:realmad::realmad: i nawet jak sie zaloguje to sie mie chce wylaczac :crazy:

reklama
Do góry