reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny dostałam plamien jasnej krwi ze śluzem niewiem o co chodzi ;(( troszke sie martwie miałam lekkie plamienie w 8dpt i lekarka zmieniła mi na zastrzyk1x dziennie Prolutex bo myślała ze moze od luteiny ale dzisiaj znowu mam te plamienia.. Numer awaryjny do lekarza dyżurującego nikt nie odbiera klinika od 10 dopiero ale juz od 8 dzwonie do lekarza na awryjny i dupa .. Mysle ze moze za małe dawki progesteronu ?? Korci mnie zeby szybko wsadzić spbie luteinę jeszcze w razie czego... Nie powinna chyba zaszkodzić 1 tabletka luteiny ? Rano zrobiłam zastrzyk Prolutex ... Daj znac jak ktos tu jest cos radzicie?

reklama
pkati,pewnie ze wkladaj luteine,a czemu prolutex robisz rano? mi lekarz kazal prolutex robic o 21 poniewaz luteina nie dziala w nocy a ten wlasnie zastrzyk to jedyny progresteron ktory ma dzialac w nocy . moze dopytaj o ktorej masz robic zastrzyki.

Missdior23 jak byłam u lekarza w czwartek to pow zeby włożyć 1 luteinę bo o 8 miałam wizytę i nie wiedziałam czy dalej brac i kazała odrazu włożyć po wyjściu i przepisała zamiast luteiny Prolutex i pow ze jak wykupie odrazu zaraz tez wstrzyknąć i to jest dawka na 24h raz dziennie i zeby najlpiej jak zaczne rano to rano zeby nie było okienka bez progesteronu w organizmie..

Dzien dobry!
Glowa mnie dzisiaj tak nawala ze chyba z lozka nie wyjde dzisiaj.
Musze sobie zrobic liste zakupow, co mam kupic w polskiek aptece jak na swieta pojedziemy. W sumie najbardziej to mi na nospie zalezy, bo ja w tamtym cyklu jakos od 19-20 dc mialam madakryczne skurcze. No i magnez bo niby biore ale chyba za mala dawka.
A powiedzcie ten acard to lekarz Wam polecil? On jest na recepte? Bo nie wiem czy tez nie kupic??

Hess dzis ta Ciebie &&&&
Missdior niestety nie doradze Ci:(
Pkati kurcze nue mam pojecia co masz robic ;( trzymam &&&& zeby wszystko oki bylo!!!

Dzien dobry!
Glowa mnie dzisiaj tak nawala ze chyba z lozka nie wyjde dzisiaj.
Musze sobie zrobic liste zakupow, co mam kupic w polskiek aptece jak na swieta pojedziemy. W sumie najbardziej to mi na nospie zalezy, bo ja w tamtym cyklu jakos od 19-20 dc mialam madakryczne skurcze. No i magnez bo niby biore ale chyba za mala dawka.
A powiedzcie ten acard to lekarz Wam polecil? On jest na recepte? Bo nie wiem czy tez nie kupic??

Hess dzis ta Ciebie &&&&
Missdior niestety nie doradze Ci:(
Pkati kurcze nue mam pojecia co masz robic ;( trzymam &&&& zeby wszystko oki bylo!!!

acard masz bez recepty, takie tabletki w ksztalcie serduszka ;-), kosztuja cos kolo 10zł wiec kup w razie w :tak:

Pkati ja za 1 razem po transferze cały czas stosowałam luteine dokładnie nie pamiętam do którego miesiąca ale na pewno można. Odpoczywaj i lez dużo a najlepiej jak skontaktujesz się z lekarzem.

reklama
Do góry