Myślicie , ze w 7 dpt bedzie aż taka wysoka beta? Chyba nieeee... Jak bedzie cos koło 50 to tez sie uciesze
Żanetka będzie stówka i też myślę, że bliźniaki, robiłaś tak wcześnie i masz te testy bardzo wyraźne więc innej opcji nie ma kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślicie , ze w 7 dpt bedzie aż taka wysoka beta? Chyba nieeee... Jak bedzie cos koło 50 to tez sie uciesze
52,4 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Równiez obstawiam bliżniaki u Zanetyanny :-) i betę ok.100. Mega wielkie gratulacje!
Dziewczyny, ogromnie dziękuję za miłe przyjęcie. Mój synek ma 6 m-cy.
Sylvia - przy pierwszej stymulacji miałam podany zarodek 3 dniowy (krótki protokół) Przy drugiej blastkę 5 dniową, szłam długim protokołem
Super ! Ja 9 dpt 2dniowego miałam 40!
Ale sie ciesze! Widziałam ze grudzien bedzie dobry w koncu ja i Hess z grudnia
Taką jakoś poczułam potrzebe pochwalenia się
A ja jutro jade ustalic plan działania w klinice ivf, trzymajcie kciuki co by poszło szybko i bezboleśnie