zanetaanna
Fanka BB :)
Zadna z Was nie jest w stanie nawet sobie wyobrazic co przechodzi matka kiedy w jej ramionach umieraja dzieci...Blagam Was przestancie sie licytowac o Bety ,ciaze blizniacze czy pojedyncze...bo to naprawde smutne. Cieszcie sie ze sie wam udalo,a reszte zostawcie temu tam do gory...
Przepraszam ,ale po waszych wczorajszych postach jakos tak mi sie zrobilo.....:-(
Annemarie troszkę mnie oburzył i zasmucił Twój wpis ... Uważam , ze celem tego forum jest wsparcie w każdym momencie jaki przechodzimy!!!
Ja jak i zapewne wiele innych dziewczyn ktore sa na forum wiemy co oznacza ten ból , sama straciłam dziecko... Na tym forum nie znalazłyśmy sie tez przypadkiem , to , ze jesteśmy wlasnie tu oznacza , ze przeżywamy ogromna życiowa tragedie , często odbierane jest nam nasze największe marzenie , nasza nadzieja, nasza miłość i wiara ... Ale idziemy dalej i potrafimy dać sobie tutaj dobre słowo , wsparcie i ogrom pozytywnych emocji nie tylko w momentach smutnych ale rownież i w tych na które tak czekamy z wytęsknieniem i niedowierzaniem , ze sie uda ... Mi osobiście wszystkie wpisy które wczoraj przeczytałam na forum kierowane do mojej osoby bardzo pomogły , dały wiary i siły bo kto jak nie Wy zrozumiem to co wlasnie czuje ...?
Ściskam Anka