reklama
ewelinka85
Zaangażowana w BB
Mogę zrobić test w 9 dpt ,2 dniowego zarodka ? Wyjdzie coś , czy lepiej poczekać
ewelinka85
Zaangażowana w BB
Anika 11 zrobiłam jest plusik ! Ale zrobię jeszcze raz jutro , a we wtorek mam betę
zanetaanna
Fanka BB :)
ZANETAANIA a jakie bierzesz leki?widzę z kalendarza że też podchodzisz do crio? przez jaki czas bierzesz leki? bo ja biorę od wczoraj i 8.12mam wstawić się na usg i wtedy decyzja kiedy transfer. (jestem ciekawa kiedy to nastąpi)
Madzia ja biorę od pierwszego dc progynova napocztku 3x1 od 4dnia 4x , od 14dnia cyklu dodatkowo utrogest 3x2 dowcipnie[emoji23] w środę transfer czyli 21 dc.
zanetaanna
Fanka BB :)
Anika 11 zrobiłam jest plusik ! Ale zrobię jeszcze raz jutro , a we wtorek mam betę
Cudownie , cichutkie gratulacje .
Ewelinka Ty miałaś crio ? Jeśli tak to napisz i Ty jakim tokiem szłaś . [emoji8]
ewelinka85
Zaangażowana w BB
Cudownie , cichutkie gratulacje .
Ewelinka Ty miałaś crio ? Jeśli tak to napisz i Ty jakim tokiem szłaś . [emoji8]
Miałam podane świeżego zarodka zaraz po punkcji , to jest moje pierwsze podejście inv . Mam nadzieje , ze wszystko dobrze będzie przyrastać , szczerze mówiąc nie mam żadnych objawów , troszkę czasami podbrzusze . Ale dostałam opryszke we wtorek już to cholerstwo wyszło a w poniedz trochę krew z nosa na chusteczce była .
Jeszcze nie dziękuje , żeby nie zapeszyć [emoji6]
Mam jeszcze jeden test , jutro zrobię
ewelinka85
Zaangażowana w BB
reklama
A tu mój teścik , kreska słaba , ale widoczna Zobacz załącznik 720919
Jak w 9dpt i w dodatku 2-dniowego zarodka wyszła kreska to jest pewne Ewelinka że jesteś w ciąży GARTULUJĘ
Podziel się: