reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

najki czyli przed świętami już będziesz w ciąży:-) to jest moja wersja i będę się jej trzymać:-p Jeszcze anika, moniusia, annemarie..itd do kompletu. A potem poleci lawina ciąż, może nawet naturalsów, bo kto wie o nam jest pisane:-p

reklama
Najki, nawet jak będą cudowac, to te z krwi będziesz mieć następnego dnia, a posiewy po koło 5 dniach, więc wyrobisz się do 10.12 :) trzymam kciuki!

annemarie jak to jest z tymi noworodkami? czytam w necie, ze to taki "słodki" czas a my z M nie przespaliśmy nocy od początku. Nie chozi o to, ze się budzi na karmienie co 3h. A raczej o to, ze od 24.00 nie śpi w ogóle do około 5.30. Jak nie spi, to musi być smok, wiec przez 5h trzymasz ten smok w gębusi... :-( Możesz robić wszystko, przystawiać do cyca, lulać a on i tak nie spi.

lilka to jest nadzieja ufff bo już siły nie mamy a to dopiero 2tygodnie. A Hania kiedy się przestawiła?

Wasz Robal ma przestawiony rytm czasowy,na razie nie mozesz mu "przeskadzac" w spaniu za dnia wiec macie troche przegwizdane;-)Nie rozroznia jeszcze dnia od nocy wiec dla niego to wszystko jedno. Oprocz tego ,dla mnie to troche teoria spiskowa,ale na studia mnie uczyli,ze juz tak male dzieci zabiegaja o rodzicow i robia wszystko zebyscie sie przypadkiem dalej nie mnozyli.Chca po prostu pozostac jedynakami i miec Was tylko dla siebie.Takie malenstwo ma wiecej w glowie niz myslimy...:-):-):-) Nikt nie powiedzial ,ze bedzie pieknie...ja tez chodzilam jak pijana,bo Jasiu zasypial o 7 rano i spal do 12.

Kate myślę że twój synuś po prostu tam ma i tak jak Lilka pisze na pewno się przestawi mój miał od początku dobre spanie wstawal tylko raz w nocy na cyca :) musisz być cierpliwa no i w dzień dużo odpoczywaj jak tylko możesz korzystaj i rób sobie drzemki razem z synkiem bo będziesz chodzić wykończona. wiadomo na początku jest mnóstwo obowiązków i nowa sytuacja ale uwierz mi odpoczywaj jak najwięcej.

ZANETAANIA czyli w środę transfer? trzymam kciuki. a z tym ananaskiem to nie wiem,dziewczyny mi też pisały o nim. Za pierwszym razem gdy podchodzilam do ivf nie jadłam go,wogole nic nie robiłam w tym kierunku,jedynie brałam kwas foliowy i nic po za tym,nigdy nie przywiazywalam wagi do zdrowego stylu życia;) żyje po prostu normalnie; ))) no i ma akurat udało się za 1 razem no i mam zdrowego syneczka; )

reklama
Do góry