reklama
Kachna84 dziękuję za szybką odpowiedź. Bardzo dokładnie mi wszystko opisałaś i mam nadzieję, że pójdzie wszystko gładko. Ale zastanawia mnie to bo ja zaczęłam brać tabletki anty w drugim dniu cyklu i wczoraj wzięłam ostatnią a brałam je tylko 11dni!!!! 25 czyli w środę jadę na usg i badania krwi i właśnie od środy zaczynam zastrzyki przez następne 6dni. Powiedzcie mi może branie tych tabletek miało na celu przedłużenie cyklu? Czy to możliwe?? I jednak okres dostanę dużo później?
annemarie
Fanka BB :)
Kropka jasne ze pamiętam
A do tego same dobre wieści,pisze z teflonu i ciagle cos mi ucina
Tak, wcześniej 25a to zwiększył Ci dawke ??
A jak poprzednio brałam u innego to mi zwiększał, zwiększał i miałam jeszcze gorszy wynik Dlatego boję się, że to będzie trwało w nieskończoność..
Dziękuję Fruitohope! Tak długo czekałam żeby w końcu zacząć i tyle pytań i wątpliwości ach....
Z tego co widzę to jesteś po nieudanym podejściu bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że w końcu Ci się uda. A czy mogłabym wiedzieć jaki jest u ciebie problem? Jak nie chcesz nie musisz odp. Pozdrawiam Cię serdecznie
Z tego co widzę to jesteś po nieudanym podejściu bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że w końcu Ci się uda. A czy mogłabym wiedzieć jaki jest u ciebie problem? Jak nie chcesz nie musisz odp. Pozdrawiam Cię serdecznie
fruitofhope
Sylvia dziekuje za slowa otuchy u mnie jest problem z tarczycą, niedrozne jajowody i endometeioza także wszystko w pakiecie haha ma pewno się kiedyś uda cierpliwie czekam na ten dzień
fruitofhope
No wlasnie moniusia dlatego pytam bo z tym zeiekszaniem dawek roznie bywa u mnie tez ostatnio tsh wzroslo niestety sle czekam na wizyte u endokrynologa ponoc jakis konkretny i ciezko sie do niego dostać zobaczymy
fruitofhope
fruit, a od ilu w ogóle zbijałaś? I jaką dawkę masz?
Zaczełam zbijać od 3, 96 udało mi się zbic do 1,37 dawki to na początku 25 mg potem 50mg teraz 50/75 mg, robiłam wyniki i mi znowu tsh wzrosło do 2,5 tylko u mnie jeszcze jest wysokie anty TPO zbiłam z 3000 do 126 i już niżej nie spada :/
reklama
A no to podobnie ja teraz od 3,92 tyle, że mi spadło do 2,48, poprzednio to też był najniższy wynik i niżej spaść nie chciało cholerstwo ;/
I własnie Ty chociaż masz te anty TPO to to może coś tam utrudniać, a u mnie to nie wyszło i nie wiem czemu tak ciężko :///
Niby jedni mówią, że wystarczy poniżej 2,5, ale właśnie mój endo mówi, że to nieprawda, że winno być koło 1
No nic, zbijajmy
I własnie Ty chociaż masz te anty TPO to to może coś tam utrudniać, a u mnie to nie wyszło i nie wiem czemu tak ciężko :///
Niby jedni mówią, że wystarczy poniżej 2,5, ale właśnie mój endo mówi, że to nieprawda, że winno być koło 1
No nic, zbijajmy
Podziel się: