reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kachna84 dziękuję za szybką odpowiedź. Bardzo dokładnie mi wszystko opisałaś i mam nadzieję, że pójdzie wszystko gładko. Ale zastanawia mnie to bo ja zaczęłam brać tabletki anty w drugim dniu cyklu i wczoraj wzięłam ostatnią a brałam je tylko 11dni!!!! 25 czyli w środę jadę na usg i badania krwi i właśnie od środy zaczynam zastrzyki przez następne 6dni. Powiedzcie mi może branie tych tabletek miało na celu przedłużenie cyklu? Czy to możliwe?? I jednak okres dostanę dużo później?

Dziękuję Fruitohope! Tak długo czekałam żeby w końcu zacząć i tyle pytań i wątpliwości ach....
Z tego co widzę to jesteś po nieudanym podejściu bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że w końcu Ci się uda. A czy mogłabym wiedzieć jaki jest u ciebie problem? Jak nie chcesz nie musisz odp. Pozdrawiam Cię serdecznie

Sylvia dziekuje za slowa otuchy:) u mnie jest problem z tarczycą, niedrozne jajowody i endometeioza także wszystko w pakiecie haha ma pewno się kiedyś uda cierpliwie czekam na ten dzień:)

No wlasnie moniusia dlatego pytam bo z tym zeiekszaniem dawek roznie bywa u mnie tez ostatnio tsh wzroslo niestety sle czekam na wizyte u endokrynologa ponoc jakis konkretny i ciezko sie do niego dostać zobaczymy

reklama
A no to podobnie ja teraz od 3,92 :) tyle, że mi spadło do 2,48, poprzednio to też był najniższy wynik i niżej spaść nie chciało cholerstwo ;/
I własnie Ty chociaż masz te anty TPO to to może coś tam utrudniać, a u mnie to nie wyszło i nie wiem czemu tak ciężko :///

Niby jedni mówią, że wystarczy poniżej 2,5, ale właśnie mój endo mówi, że to nieprawda, że winno być koło 1:)

No nic, zbijajmy :)

Do góry