reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kachna .... Chyba nie jest Ci dana spokojna ciąża tule Cię mocno kochana :* Kiedy masz wizyte moze warto podejsc do lekarza jak sie tak powtarzaja te plamienie taka moja propozycja bo nieztety sie nie znam

Planowaną wizytę mam dopiero 2. 12 czyli jeszcze ponad tydzień. Napisałam do lekarki zobaczymy czy odpisze jeśli nie to jutro może pojedziemy na Izbę przyjęć. No chyba rzeczywiście muszę mieć cały czas pod górkę, najpierw z zajściem a teraz z donoszeniem.

Zobaczysz wszystko bedzie oki :)
Ja od jakiegos czasu nie mam na nic sily, spac to bym spala 24 h :( Nie wiem czy to przez jesien czy poprostu leki tak działają.

kachna trzymam za Ciebie kciuki. Wszystko będzie OK. A jak się niepokoisz to pędź do lekarza.

emi
jak tam po kontroli? pkati a u Ciebie?
annemarie było drapanko endo?
Czekamy na wieści! fruit - od Ciebie też :tak:

LISTOPAD:

24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
24: fruitofhope - wizyta u genetyka

25: emenems - wizyta u położnej
25: zanetaanna - wizyta przed crio
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
27: moniusia - konsultacja u Profesora
29: Edenlayn - badania prenatalne

GRUDZIEŃ:

02:
kachna84 - wizyta kontrolna
02: najki - wizyta kontrolna przed crio
03: Edenlayn - USG połówkowe
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Hej dziewczyny
Ja już po wizycie u lekarza. Zrobił mi USG sprawdził co trzeba i powiedział że wszystko w porządku, więc nie mam hiperki :-D
A jeśli chodzi o naszą hodowlę po punkcji to mamy zamrożone 6 komórek (kat.3AA,3AB,3BB).
No więc pozostało mi czekać na testowanie 30.11.
A z leków biorę Prolutex x 1 rano, 3x1 Luteina dowcipnie, medrol, estrofem, wit.D 4000, femibion classic.
Niestety po Prolutexie boli mnie brzuch i mam obrzęk ale czego to się nie zniesie dla dobra sprawy :-D poza tym podbrzusze pobolewa od 2dpt i piersi, ale lekarz mi mówił że nie mam się martwić.

reklama
Dużo jest tych leków [emoji15][emoji15] , ja mam tylko progesteron i kwas foliowy i plastry z estradiolem.
Haha mandarynka masz arsenał jak ja [emoji38][emoji106]

Do góry