reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale gafę strzeliłam kate z "Szymkiem"...no przecież że Przemek miał być!:eek::zawstydzona/y:
Wybacz :*

Za dużo M jak Miłość? ;D

kate, łoooo przejdzie Ci ;D zawsze tak mówią po porodzie, a później przechodzi ;D ZDRÓWKA DLA WAS I ODPOCZYWAJ ;***

Byłam u endo. Powiedział, że właściwie to jestem zdrowa, myślał, że te dodatkowe badania coś pokażą, cukier, prolaktyna. A tu nic.. Mówił, żeby zbić tsh koło jedynki, bo tego mi nie popuści, ale przede wszystkim kazał odpuścić na 4 m-ce, bo mówi, że u mnie to może siedzieć w głowie ;///

Słyszałam to 2 lata temu od mojego gina i słyszę to teraz po dwóch nieudanych ivf ;/

Tylko jak ja mogę odpuścić po takich staraniach, próbach..

Powiedział,że tsh tak trochę może przeszkadzać i lepiej zbić (choć mówił to bez przekonania). Mówił też, że w klinikach zastanowią się ewentualnie jak nie ma zarodka, albo się nie zagnieździ..a tak to byleby do tego wszystkiego doszło..

no to zbijam..

Ostatnia edycja:
Nie no ja nie mam hiperki :) Ogółem bóle miałam tak od ok 5-9 dpt czyli tj w czasie zagnieżdżania a tak rzadko mnie bolało ... Do teraz....

Za dużo M jak Miłość? ;D
yyy ale ocb? nie oglądam tego :p
co do wizyty u edno...fajnie i niefajnie. Dobrze, że wyniki OK i zostaje jedynie TSH ale gadanie, że "siedzi w głowie" - wrrrr włosy się jeżą na głowie. Też to słyszałam wiele razy..
kropka pewka, że pamiętamy ;)))) po cichutku już gratuluję!!! :))))
silvia84 witaj :)

Pytanko do dziewczyn leczących się w Invikcie, jak brałyście po transferze czy punkcji L4 - to była tylko pieczątka konkretnego lekarza? Czy była informacja o klinice?

Haha aha :D nie no już myślałam, bo jest dziecko, które ma na imię Szymek ;D

No dokładnie.. zaczął mi gadać o świecach i wannie, winie.. :p Miałam mu powiedzieć, że tak też robię, ale jakoś nie zaciążam ;O Już mu powiedziałam, że wolałabym mieć złe wyniki.. A on, że no właśnie on się tego spodziewał, a tu zdrowa.

Kurde nie pamiętam, ale pewnie jest informacja o klinice.

Kropka kciuki juz zaciskam!!!
monusiaa jak ci beda zbijac tsh poprostu mas brac dalej te dawki tabletek czy je zwiekszaja a moze jaks dieta??

Tabletki tylko teraz mam na zmianę brać euthyrox 25 i 50.. o diecie nic nie mówił:)

Moniusia bo w wannie zabraklo pewnie jacuzi i stad te nasze niepowodzenia hahaha

Taaak na pewno! No cóż .. już wszystkiego próbowaliśmy no to trzeba zainwestować;D

reklama
Cześć dziewczyny!! Chciałabym dołączyć do Waszego forum podczytuje Was codziennie i w końcu odważyłam się napisać. Tak jak Wy staramy się o dziecko od ok 3lat, ze mną jest wszystko ok mój mąż ma oligoospermie. Leczymy się we Włoszech. Zaczęłam procedurę in vitro od brania w drugim dniu okresu tabletek anty dziś wzięłam ostatni dzień i następne dwa dni tj. 23 i 24 nic. 25 listopada mam wizytę, usg i badanie krwi i zaczynam brać zastrzyki gonalF 225 przez 6dni. Trochę mnie to zastanawia bo okres mam co 26dni i wypada źe 6 grudnia powinnam dostać a więc gdy skończę zastrzyki to będzie 30 list i normalnie za 6dni dostane okres. A kiedy transfer??? Z tego co czytam to czekacie do testowania ok 14dni a u mnie trochę dziwnie to wygląda!! Nic z tego nie rozumiem. Trochę pogmatwałam ale może któraś z dziewczyn zrozumie.
Gratuluję dziewczyną którym się udało i trzymam kciuki za resztę aaaa no i witam jedynego rodzynka chyba nie tylko na tym forum. Pozdrawiam

Witaj Sylvia :) Dobrze że odważyłas się napisać :) Rozgośc się i oczywiście powodzenia :)

Do góry