reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale gafę strzeliłam kate z "Szymkiem"...no przecież że Przemek miał być!:eek::zawstydzona/y:
Wybacz :*

Za dużo M jak Miłość? ;D

kate, łoooo przejdzie Ci ;D zawsze tak mówią po porodzie, a później przechodzi ;D ZDRÓWKA DLA WAS I ODPOCZYWAJ ;***

Byłam u endo. Powiedział, że właściwie to jestem zdrowa, myślał, że te dodatkowe badania coś pokażą, cukier, prolaktyna. A tu nic.. Mówił, żeby zbić tsh koło jedynki, bo tego mi nie popuści, ale przede wszystkim kazał odpuścić na 4 m-ce, bo mówi, że u mnie to może siedzieć w głowie ;///

Słyszałam to 2 lata temu od mojego gina i słyszę to teraz po dwóch nieudanych ivf ;/

Tylko jak ja mogę odpuścić po takich staraniach, próbach..

Powiedział,że tsh tak trochę może przeszkadzać i lepiej zbić (choć mówił to bez przekonania). Mówił też, że w klinikach zastanowią się ewentualnie jak nie ma zarodka, albo się nie zagnieździ..a tak to byleby do tego wszystkiego doszło..

no to zbijam..

Ostatnia edycja:
Nie no ja nie mam hiperki :) Ogółem bóle miałam tak od ok 5-9 dpt czyli tj w czasie zagnieżdżania a tak rzadko mnie bolało ... Do teraz....

Za dużo M jak Miłość? ;D
yyy ale ocb? nie oglądam tego :p
co do wizyty u edno...fajnie i niefajnie. Dobrze, że wyniki OK i zostaje jedynie TSH ale gadanie, że "siedzi w głowie" - wrrrr włosy się jeżą na głowie. Też to słyszałam wiele razy..
kropka pewka, że pamiętamy ;)))) po cichutku już gratuluję!!! :))))
silvia84 witaj :)

Pytanko do dziewczyn leczących się w Invikcie, jak brałyście po transferze czy punkcji L4 - to była tylko pieczątka konkretnego lekarza? Czy była informacja o klinice?

Haha aha :D nie no już myślałam, bo jest dziecko, które ma na imię Szymek ;D

No dokładnie.. zaczął mi gadać o świecach i wannie, winie.. :p Miałam mu powiedzieć, że tak też robię, ale jakoś nie zaciążam ;O Już mu powiedziałam, że wolałabym mieć złe wyniki.. A on, że no właśnie on się tego spodziewał, a tu zdrowa.

Kurde nie pamiętam, ale pewnie jest informacja o klinice.

Kropka kciuki juz zaciskam!!!
monusiaa jak ci beda zbijac tsh poprostu mas brac dalej te dawki tabletek czy je zwiekszaja a moze jaks dieta??

Tabletki tylko teraz mam na zmianę brać euthyrox 25 i 50.. o diecie nic nie mówił:)

Moniusia bo w wannie zabraklo pewnie jacuzi i stad te nasze niepowodzenia hahaha

Taaak na pewno! No cóż .. już wszystkiego próbowaliśmy no to trzeba zainwestować;D

reklama
Cześć dziewczyny!! Chciałabym dołączyć do Waszego forum podczytuje Was codziennie i w końcu odważyłam się napisać. Tak jak Wy staramy się o dziecko od ok 3lat, ze mną jest wszystko ok mój mąż ma oligoospermie. Leczymy się we Włoszech. Zaczęłam procedurę in vitro od brania w drugim dniu okresu tabletek anty dziś wzięłam ostatni dzień i następne dwa dni tj. 23 i 24 nic. 25 listopada mam wizytę, usg i badanie krwi i zaczynam brać zastrzyki gonalF 225 przez 6dni. Trochę mnie to zastanawia bo okres mam co 26dni i wypada źe 6 grudnia powinnam dostać a więc gdy skończę zastrzyki to będzie 30 list i normalnie za 6dni dostane okres. A kiedy transfer??? Z tego co czytam to czekacie do testowania ok 14dni a u mnie trochę dziwnie to wygląda!! Nic z tego nie rozumiem. Trochę pogmatwałam ale może któraś z dziewczyn zrozumie.
Gratuluję dziewczyną którym się udało i trzymam kciuki za resztę aaaa no i witam jedynego rodzynka chyba nie tylko na tym forum. Pozdrawiam

Witaj Sylvia :) Dobrze że odważyłas się napisać :) Rozgośc się i oczywiście powodzenia :)

Do góry